![]() |
FB i GFB - czym się różnią ?
Mam pytanie ... czy FB ( FireBall ! ) i GFB różnią się tylko polem rażenia ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Szukamłem ale nie znalazłem takiego tematu :( |
Roznia sie. I to nawet bardzo :P FireBallem robisz "ognisko" na jednej kratce. Utrzymuej sie ono kilka minut. A GreatFireballem robisz bardzooo duzo ognisk ale tylko na pol sekundy :P I od GFB nie mozna sie zapalic.
|
To fire field sie utrzymuje nie fireball. A roznia sie chyba tym ze GFB zadaje wieksze obrazenia.
|
Cytuj:
Fire ball różni się od great fire balla Polem rażenia i siła GFB jest znacznie silniejsze oraz liczbą ładunków FB(3x) GFB(2x) . Jeśli masz kupić FB to nie marnuj kasy kupuj GFB bo FB nikt nie kupuje i jego siła jest mizerna. Re down : Edytuj Posty . Chyba Umiesz? |
Ups...
Eeee... no tak. Sorki za blad. Pomylilo mi sie :D A FireBall leci w goscia tak jak HMM... podobnie :P
|
kujalec - nie znasz sie to nie mów bo tylko osobe która założyła temat wprowadzasz w błąd
FB - mniejszy obszar, słabsze, 3 ładunki GFB - większy obszar, mocniejsze, 2 ładunki i ani jedno ani drugie nie zostawia ognia na ziemi amen |
Apropo GFB, FB i innych ogniowych run....
za ile można sprzedawać je?? chodzi mi o to , że jak zrobie GFB'y to za ile moge sprzedac 1 rune GFB... oraz 1 rune FB...?? |
Cytuj:
|
GFB rozni sie od FB ( fireball) tym, ze Z GFB walniesz w goscia za 40 a FB tyle nie walniesz, a po 2:
GFB mozna uzywac od 5 mlvl - knight baardzo duzo walnie z gfb! :D FB to slaabsza wersja GFB i chyba od 2 mlvl :/ |
:evul: GFB rozni sie od FB ( fireball) tym, ze Z GFB walniesz w goscia za 40 a FB tyle nie walniesz, a po 2:
GFB mozna uzywac od 5 mlvl - knight baardzo duzo walnie z gfb! :D FB to slaabsza wersja GFB i chyba od 2 mlvl :/ |
Cytuj:
"GFB różni się od FB (fireball) tym ze Z GFB walniesz w gościa za 40 a FB tyle nie walniesz" rozbroiło mnie :P jak konkretnie wytłumaczone i wogle |
Lol, Fireballem zadajesz takie obrazenia jak z hmma, tlyko na pewien obszar i obrazenia sa od ognia. Z GFB walniesz prawie 2 razy mocniej i o na o wiele wiekszy obszar
@kaczorek Bpki GFB chodza srednio po 2-2,5k. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |