![]() |
Lucky lottery ticket ;)
Cześć! Mam dwa pytania ;)
1. Czy to jest "bilet", który pozwoli mi dodać viale do summoner outfitu? "16:46 You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. Unfortunately it seems that you drew a blank." 2. Co mam zrobić z "biletem", żebym miał te viale ;] Z góry dzięki :D |
Use "Szukaj" Power
|
Cytuj:
2.Idziesz tam gdzie go zdobyles, wystarczy powiedziec prize |
ale mam pytanie bo kupiłem ten bilet od playera (jak bede mial pacca to będe miał addon;/ niby miał być wygrany, ale jak to sprawdzić?
|
Cytuj:
|
omg zal.pl
kupiles bilet za ktory nic sie nie dostaje.. prawidlowo to brzmi: 17:02 You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron. |
czyli za przeproszeniem mogę sobie ten bilet wsadzić w dup*?
|
Tak ; D ; )
|
ok ;( szkoda że Polacy w Tibii nie szanują się na wzajem ;(
/close |
Szkoda, że większość Polaków w Tibii nie zna angielskiego w stopniu podstawowym:confused:
|
Cytuj:
|
no niestety zycie..
BTW. Ile dales za ten bilet? hehe |
Szczerze mówiąc ten bilet ciężko jest kupić na niższym lvl, bo przed tym za nim będzie u ciebie w bp nie możesz sprawdzić czy jest zwycięski, będzie pisało tylko You see lottery ticket., więc łatwo się dać nabrać. A, że ludzie chcą addony to łatwo można zrozumieć dlaczego go kupił.
|
Cytuj:
Modlitwa Niemca - "Boże, proszę Cię, spraw aby moja firma działała sprawniej" Modlitwa Włocha - "Panie Boże, zrób coś żeby z moich plantacji na końcu wyszło lepsze wino" (wersja bardzo skrócona) Modlitwa Polaka - "Panie Boże, sonsiad ma dwie krowy, a ja jedną. Spraw, aby obie mu zdechły." |
Mam rade sprzedaj ten bilet jakiemuś bRAZYLOWI zwróci Ci się i może coś zarobisz ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Takie rzeczy to tylko u polaków :D
Nawet noobowaty brazylijczyk o zerowej (lub zbliżonej) znajomości angielskiego nie da się na coś takiego nabrać ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |