![]() |
Paczki /Jak ją wysłać?
Jak wiem nie tylko ja mam taki problem.
1.Jak wysłać paczkę (cały opis) 2.Czy idze wysyłać paczki do innych miast Oczywiście jak wiem za wysyłanie paczki trzeba płacić |
a więc: idziesz w twoim miescie do urzedu pocztowego biorąc 15 gp (najczesciej człowiek w depo sprzedaje paczki) i mowisz:
hi parcel yes w twoim bp pojawia sie paczka(parcel) i metka (laber), na metce piszesz nick postaci, a pod nim miasto do kotrego chesz wyslac paczke. nastepnie metke wkladasz do paczki wraz z tym co chcesz wyslac. Paczke prznosisz na niebieska skrzynke pocztową, apaczka znika w jej czeluściach. Pojawia sie ona w depo charactera do ktorego ja wyslales w miescie jakie podales w adresie UWAGA! wiekszosc nowych urzytkownikow popelnia blad probujac wyslac urzywaną paczke. zwroc uwage ze paczka kupiona na poczcie nie jest oznaczona pieczecia, urzywana natomiast jest opieczetowana w lewym, dolnym rogu. takiej urzywanej paczki nie wyslesz 2 raz. |
Aby wysłać paczkę:
-Kupujesz paczkę na poczcie(15gp) -Piszesz na labelu nick adresata Miasto do którego ma pójść paczka -Wkładasz labela do paczki -Wkładasz przedmioty do paczki -Wrzucasz do skrzynki Pojawi się ona u adresata w depo w mieśćie do którego wysłałeś paczkę . (można wysłać do siebie) Re down: Na darashi nie ma npc co sprzedaje parcele. |
A gdzie ktos sprzedaje parcele na darashi?? Bo tam nie moge znalesc takiego NPC, co by to robi.......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |