![]() |
Obalcie ten film okiem fachowca
Film pokazuje co robić z noobkami i jak ich wkurzyć gdy chcą dostać TP
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19697 Nie przerażajcie sie tylko dlatego bo film ma 100kb,ma około 3-4minut,to nie jest keylogg. Przeskanujcie sobie zresztą. |
Tp Is Illegal Auheauhaehuea !! :D Zal.br ;D
|
22:06 Mazurashi Okashi [63]: AIOHEOIAHEIOA
lmfao |
lol...
Nie no Ja bym już po drugiej próbie się kapnął. A tak ogólnie to z noobka można się nieźle pośmiać no i widać, że wam się ostro nudzi. Filmik mnie ogólnie rozbawił, bo gość w to uwierzył.
|
Mazurashi Okashi [63]: who wanna tp? by mydlarz and mazurashi?
________________ Mydlarz [53]: wanna Mydlarz [53]: tp? Lady Ravierhen [23]: NO Buahahahah B) Dobre :p |
Nudzi bo mam hunty
|
Cytuj:
|
lol...
No dobra a od kogo macie Hunty? ; ]
|
elementalis xd
|
...
Hahahahahhaa ... :D:D Dojebane XD
Ja kiedyś z kumplem nakrecilismy GM'a ze jeden z nas uzywa TBI i kumpel stal i robil exura co 10 sec. Ja do Gma check this i nagle patrze, a moj kumpel znika ale byl online nagle pisze mi ze jest w Carlin w swiatyni z Gmem hahahahahahhaa wtedy bylem popłakany jeszcze na skype gadalismy hahahahaha Moj kumpel do GM'a "Wtf??" hahahah :D szkoda ze nie nakrecilismy tego xD |
@up xD
@topic najbardziej mnie rozsmieszylo 11:20 Hija de Clau-clau [16]: sell wofl paw xD |
Ahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah ahhaahah
12:29 Mazurashi Okashi [63]: mydlarz hunted hahahahaahahhahahhahahahahaaha Nobek zwatpil i poszedł na piechte hahahaahahahaaa szkoda takich nobków:o |
Cytuj:
|
lol :D jak zwykle... mazur i te jego chore pomysly 8o
ten koles to jakis totalny matol musial byc ze w to uwierzyl all :D btw wymyslcie cos ciekawego jeszcze :D (moze jakis trap ala marlos ? :cup: ) |
AhsduhASdh ! Pierwszy tibijski filmik , który mnie rozbawił ^^
Trap : agree ! ~urs poh owner xDD |
ADSIOASDOPASDPASD
07:30 Mazurashi Okashi [63]: mydlarz hunted ADSGsudguASDGASDUASdgu |
Cytuj:
|
:D kolejny br noob:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |