![]() |
54 knight solo gs prawie same melee
Tak jak w tytule, mój kumpel soluje gs ,,prawie na samym melee''
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/19729 |
Knight jest udany do zabijania potworów klasy gsa, hydry, demona itd...
|
Chyba do blokowania :D
|
Zdaniem pewnego moderatora z tego forum większość knightów nie blokuje żadnego potwora, a blokowanie słabszych potworów od demona jest nieopłacalne. A poza tym sorce po update już expią na demonach bez blokera:D
|
Cytuj:
Knight nie jest taki zły, i łaskawie morda w kubeł, d4rqu, bo bluzganie Knightów bynajmniej nie robi z ciebie mądrego. Btw, z takim eq to się nie dziwie że takie hity dostawał.... ale skille, no respect, mnie szlag trafia przy 73 sworda, a on ma 85 cluba :D |
Kultury trochę by ci się przydało.
ps. Ja mam 87 sworda, a i tak noobskie hitki mi wchodzą:D A jakby miał najlepsze eq to by dużo mniejsze hity dostawał?:D |
2 minuty, troche mało, niezbyt ciekawy ten film;/
Offtop'z Ale już takie Dl'e na wyższym lvlu knightem możesz pocinać... |
:/
Cytuj:
ten jakiś tam moderator 4xup miał 100% racje... idziesz na 50lvl z sd i mf (solo spawn) i biegasz od wejścia do wyjścia ztrzelając.... był nawet flimik... @topic:szkoda ze taki krótki |
Ten moderator chyba był/jest głupi ,bo owszem demony se można solować i gsy itp. potwory luźnie ,ale czy zsolujesz taką hydre?(wiem że sie zsoluje ,ale to jest waste maxx więc hydra bez blokera to jest wastowy hunt nie sądzicie?)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |