![]() |
To niesprawiedliwe ;-(
Miałem 7lv na rooku i 1k w pleacaku ;( i sobie przekłądałem rzeczy do nowego backpacka ;( i złapałęm laga i przez przypadek wywaliłęm plecak na drogę i jakiś 1lv mi go zakosił ;( ja za gościem latam wszystko tylko p oto aby go ubłagac aby mi oddał a gość podniecony wydaje całą moją kase ja się załamuje! ludzie 1k GP przez takiego hu**a można mu jakoś to zabrac z każdą minuta roztrwania więcej kasy to jest psychol ;( A ja od tygodnia tą kase znierałem ;( to jest niesprawiedliwe oprócz kasy wiele przydatnych rzeczy miałem ;( prosze pomocy ;-(
|
no coz nic na to nie poradzisz
poprostu masz peha , tak czasami w zyciu bywa , ja mialem jeszcze gorsza przygode :( oto ona : pewnego dnia, kiedy mialem 14 level, chodzilem na rotwormy i uzbieralem na nich az 150 platiniumek . no wiec kupilem sobie wymazonego spikesworda wydalem na niego az 8k czyli 80 platy. do tego kupilem sobie plate armora za 700 i jeszcze plate legsy za 4k czyli 40 platynek. bylem tak podjarany tym spikiem ze chcialem troche poszpanowac, wiec polozylem tego spike sworda i plate legsy na depocie i tak ludzie niektorzy przychodzili i podziwiali mnie. w koncu wziolem te plate legsy i zostal mi na depocie tylko spikesword. zaczolem szperac w swoim depozycie i szukalem tam pewna rzecz i chcialem ja polozyc na tym depocie lecz polozyc ja tam to ja ja rzucilem na ziemie, o jedno pole dalej odemnie wiec kliknolem myszka na ta rzecz rzeby do plecaka ja wlozyl, lecz gdy ja odszedlem tylko jedno pole to odrazu zostalem przepchniety i zabral mi jakis koles na 9 levelu tego spika. bylem tak w******** ze chcialem go zabic lecz ja gram na non PvP wiec nie moglem i tez chodzilem i prosilem go zeby mi oddal lecz nie chcial no wiec musialem sie pozegnac z mysla zeby mi go oddal. a te 150 platynek zbieralem az caly miesiac no moze lekko ponad miesiac. ;( no wiec powtarzam uwazajcie na siebie !!!! nie sluchajcie nigdy osob ktore mowia: " jesli chcesz podwoic jakas rzecz to poluz ja na depocie i nacisnij CTRL+L lub CTRL+Q " bo te przyciski sluza do wylodowywania i tez sie juz tak dalem zrobic w balona ale to bylo dawno gdy bylem na rooku postacia siostry i polozylem 100 gp no i nic nie poradzielm na to. no coz poprostu tak czasami bywa ;( |
Oj współczuje, ale to był już twój błąd bo chciałeś poszpanowac :P A ja laga złapałem :( Ale cóż ja straciłęm łącznie ok. 500gp a ty dużo więcej....
|
Ja kiedys slyszalem historie podobnego szpanera ktory szpanowal na depocie calym swoim sprzetem (crown armor, crown legs, crown shield, warior helmet, boh i cos tam jeszcze, polozyl na depo w carlin, a chwile pozniej byl mass kick :)
Wiem ze jak ja sie zalogowalem to sprzetu nie bylo a koles latal wsciekly (nie dziwie sie mu). |
ja juz mam nauczke
" NIE SZPANOWAC SPREZETEM " :] dlatego teraz chociaz mam o wiele lepszy sprzet to juz nie spanuje no moze troszke :)) ale tylko troszke ;) o i jestem baaaaaardzo ostrozny z tym szpanowaniem jak juz mam zamiar troszke za szpanowac 8) |
a ja nawet 100 gp na depot nie wykladam bo jakis koles zaraz zacznie zeby mu na parcela pozyczyc albo cos
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yo
ja jestem rojalny.
Jakiś gościu zginął na Rooku wypadło mu 300gp. A ja byłem rojalny i powiedziałem, że chce 10% czyli 30(na legion helmeta bo swojego zgubiłem :-) ) Dał mi 50, mace, ;) leather boots (też zgubiłem jak kiedyś zginąłem) Mam też ochronę na mainie od dwóch gości (nie pamiętam nicków) jeden 21 drugi 24 :-). Zawsze coś. A przez moment chciałem zabrać bo sam miałem około 100 i bym sobie łuk kupił bo postanowiłem, że zostanę Palladynem (mam 7 level na Rooku w świecie Lubera, idę do Venory) |
platynowki na rooku???
dzisiaj se stoje na srodku miasta a tu gosciu na dachu platynowki kladzie......i co o tym myslec?? ?(
|
poprostu pech, ale jest jeden sposób na to. Pogadaj z gm'em że miałeś laga i straciłeś żeczy przez niego to może coś poradzi
|
Cytuj:
a gm na to nic nie poradzi ... to wina złacza... postrasz go może odda :) 8) |
no cóż juz w AB dupe grzeję :D Ale jakoś to przeżyłem, nadrobięłm sobie trochę kasy, w trupie znalazłem 90 gp :P jakiś gośc happy z 8lb dał mi 200 gp :D Więc wyszedłem z rooka z 0,5K :D Ale gościa tak nastraszyłe, ze odkąd ukradł to już nie widać go online :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |