![]() |
Komedie romantyczne.
Witam,
od poniedziałku siedzę w domu z powodu choroby i cały dzień oglądam sobie filmy. Bardzo lubię komedie romantyczne takiej jak 'Czego pragną kobiety' czy 'John Tucker musi zginać'. Niestety, cały zapas swoich zbiorów już obejrzałem, dlatego proszę Was, o podanie tytułów ciekawych komedii romantycznych : ) Pozdrawiam! @edit down Zdaje się, że nie prosiłem o komentarze dot. tego, w jaki sposób spędzam wolny czas, huh? ^.- |
Nie ma nic głupszego od komedii romantycznych. Zacznij czytać książki.
edit: ale nie wspomniałeś, że nie mogę tego skomentować ;) |
Sztuka Zrywania Rox ;), Material Girls tez niczego sobie, Otworz oczy tym bardzieh -=p
|
the girl next door czyli "dziewczyna z sąsiedztwa"-ze względu na główną aktorkę polecam bardzo i to bardzo
|
- Serce nie sługa
- Nigdy w życiu - Ja wam pokażę - Książę i ja / Prince and Me - Ostrożnie z dziewczynami / The Sweetest Thing - Pretty Man, czyli chłopak do wynajęcia / The Wedding Date - Sposób na teściową / Monster in Law - Zakochana złośnica / Things I Hate About You - Masz wiadomość / You've Got Mail - Szkoła stewardes / View from the Top - To właśnie miłość / Love Actually - 50 pierwszych randek - Jak stracić chłopaka w 10 dni - Szkoła uczuć - Szkoła uwodzenia - Córka prezydenta - Pokojówka na Manhattanie - Pamiętnik / Notebook - Elizabethtown - Słodki listopad - List w butelce - Uwierz w ducha - Jak w niebie / Just like heaven - Tylko mnie kochaj - Szansa na sukces / Race your voice - Dziewczyny z drużyny - Wredne dziewczyny |
Lepiej pozno niz pozniej, czy jakos tak, fajny film. :D A takz komedii, niekoniecznie romantycznych, to cala serie American Pie naraz sie kozak oglada. :D
|
Ja ona i ja :)
|
Cytuj:
;) |
Mhm, ja sama komedii romantycznych nie trawię, ale podam parę tytułów. Możliwe, ze je oglądałeś, ale może coś ominąłeś. ;)
- Dzień świstaka - Amelia - 50 pierwszych randek - Ja cię kocham, a ty śpisz - Masz wiadomość |
Komedia Romantyczna 1.
|
Ostatnio oglądałem taką fajną "Moja super eksdziewczyna"
|
Dziękuję wszystkim za pomoc : )
Już mam pare filmów spośród tych, które zostały mi tutaj polecone, czas na oglądanie ^^ |
więc najciekawsze w.g mnie to:
~Szkoła uczuć ~Szkoła uwodzenia (1 i 2) ~Nigdy w życiu ~Ja wam pokażę ~Masz wiadomość ~Tylko mnie kochaj ~Damsko- męska rzecz ~Zupełnie jak miłość ~Zakochani ~Dziś 13 jutro 30 ~Wszystko czego pragniesz ~Miłość buja w obłokach ~Ojczym panny młodej ~40-letni prawiczek ~Serce nie sługa ~Miłosna zagrywka ~Zrady, kłamstwa i coś więcej ~Prawdy i inne kłamstwa ~Sposób na teściową ~Zakochana złośnica ~Pamiętnik księżniczki (1 i 2) Starczy chyba :p Jak coś mi się przypomni to dopisze ;) a tak na marginesie Komedie romantyczne są QL :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |