![]() |
Farumowi Naiwniacy
YOU HAVE BEEN OWNED! Kolejny raz daliscie sie nabrac jak male dzieci ;), taki ze mnie moderator jak mister universum ;) Chyba nie mysleliscie, ze tibia.pl team moglby powierzyc to stanowisko takiej osobie jak ja, a zreszta nawet bym go nie chcial, znacznie lepiej jest robic sobie z was jaja ;) Nie moge tego zrozumiec, co chwile was nabieramy, a wy we wszystko wierzycie ;) Ehh... ale teraz bylo realistycznie no nie?;) Have a nice day.
|
Pięknie to podsumował Ryłek:
Cytuj:
|
;-))))
Komentarz jest zbyteczny . |
.!. 10 znakow
|
Noz kurwa, nabralem sie.
Ty stary pierniku, tak mnie wkrecic ; < |
haha, dobry zart. takis hardy? szczerze, to wiekszosc miala w dupie czy jestes modem czy nie, wiec ten zart nie byl trafiony.
|
Ale śmieszne ;*
@down own3d Mówiłem, żebyś nie wchodził ;< |
@up
Nie aż tak jak Twój podpis. Fajfusie |
Co nie zmienia faktu, że mod twórczości by się przydał = s
|
Ale, że co? mi nie przeszkadzało, że Cie dali na moda, i nawet w dupie to miałem, mógłbyś se być, wszystko mi jedno, a to był jakiś wkręt? dziwne, nie wiem kto sie tak tym przejąl : p.
Szkoda tego podpisu wczesniejszego, z tymi elytarnymi dopiskami :( |
Lol nawet nie zauważyłem ^^, że byłeś modem ; o
|
mie tam wisialo. Ale nadal cie lubie oxyś ;)
|
Post napisany przeze mnie 28 lutego, w dniu kiedy Oxy zostal modem:
Cytuj:
|
O, i znowu mam status moda, ciekawa jaka jest prawda ;)
|
Jesli o mnie chodzi - zart kiepski. Wiekszosc osob dobrze podsumowala te Twoje 'modowanie'. Myslalem, ze stworzysz jakis rewolucyjny topic po ktorym az by wrzalo na forum.
up: Daruj sobie. |
Jak już Ci mówiłem Oxyś, od początku z tego pencałem :-) Panie Prawo.
|
Można już się śmiać?
|
@up
Dopoki komunizm nie upadnie.. nie. ;p Wroc na forum i daj se spokoj z tymi swoimi "Zartami", ktore maja byc smieszne. P.S. haha... |
Ojej, Oxyś... i tak Cię kocham.
|
Mnie to pierdoli,a nie się wkręcić dałem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |