![]() |
Ten Post Jest Odnoszony Do Pekerów(chodzi o desrta)
No wiec.... Mam Druida... xd w najblizszym czasie mam zamiar popekowac na desert quescie.. jesli mozecie to podajcie mi plan co wziac ze soba i podajcie ogolna taktyke... 8o .. Pzdr
@Times Masz Racje:):) zapomnialem xDD.. now wiec druid 21 lvl 22mlv... to by bylo na tyle .... |
Może bys podał parametry swojej postaci... Bez tego nikt Ci nie pomoże.
|
Lisuu-aleniewrl: Podstawowa sprawa to musisz wziąć dwóch kolegów. Załóżmy, że masz kolegów palla i knighta. Bierzecie obcego sorca, przed wyprawą wez kilka fire bombs, kilka parcelów, manasy, ihy i kilka sd. Przy quescie czekacie, aż obcy sorc weźmie nagrodę, stajecie z palem na początku korytarza i rzucasz firebombs aby zablokować drogę ucieczki. Knight atakuje sorca w zwarciu, a ty i pal atakujecie go z dystansu.
|
@up
..przy czym wazne jest, aby 'klient' nie dowiedzial sie o waszej znajomosci ( mozecie sie nawet kłucic po ang. po drodze ), oraz, gdy wezmie nagrode, nalezy natychmiast walnac w niego czymkolwiek ( najlepiej GFB ). P.S: polecam filmy z pk na desercie (powinny byc gdzies w dziale filmy) |
Znam lepszy sposób bierzesz znajomego przed dziurą który mówi czy ktoś idzie na deserta ty jesteś przy schodkach gdzie sie wychodzi na pustynie i tylko czekasz z SD na radosnych z wykonania questa niczego niespodziewających sie ludzi:D
|
wsomie macie racje, tylko czy da sie to zrobic bez sd?;p
|
Cytuj:
|
Sądzę iż lepiej było by poczekać do 25lvl i kupić czar Summon Creature. Nie pamiętam na jakim lvl można zasummować Zerka albo FD. Ale było by to dobre rozwiazanie. Czekasz przy wyjściu z dezerta ( tam gdzie się wychodzi z pokoju z nagrodami). Stawiasz 2 Zerki albo FD. Zerk jest szybki więc bez problemu dogonisz ofiarę, ale FD wali mocniejsze comba i oczywiście z daleka. Dobrym rozwiązaniem było by wzięcie jeszcze jednego kolegi (sorca albo druida). Z takimi 4 FD albo zerkami prawie nikt na 20 nie da sobie rady.
|
Znam kolesi co siedzieli na desercie z grzybkami i przy okazji robili sobie runy czekając na kolejną ekipę. Warto tam iść podczas soboty ,niedzieli wieczorem kiedy jest najwięcej ludzi.:)
|
A co mi tam... Mówi się "odnosi sie do..." a nie "jest odnoszony...."
Filmiki z deserta są na youtube. Kolesie pekują, sposobem podanym przez d4rqu. Nie ma szans, żeby nieświadomy zagrożenia player przeżył. |
Da rade przeżyć ponieważ niektórzy odrazu dają loga po zebraniu nagrody;)
|
Dlatego ktos poruszył kewstje z gfb odrazu po zebraniu nagrody zeby nei dal loga...
|
Cytuj:
|
ja jak wykonywalem moim charem deserta wszyscy odrazu log no to ja pewny siebie wychodze a tu 35 druid zaczal mnie pk'owac (noob) bo zamiest stawic jakies sunmony i mnie blokowac to ten lezie za mnie i z sd leje ;p a ja tylko na "exura Gran"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie on ma 13lat ale teraz poziom jest bardzo niski. Mogę się założyć ,że go zabiłeś z combo exori+SD 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |