![]() |
Mój Pierwszy Filmik :P (Youtube)
Hmm chciałbym wam przedstawić mój pierwszy filmik z Saphiry:D Troche screenów , filmików a w tle przyjemna muzyczka :P Ze względu że jest to moj pierwszy filmik prosze o komenty o łagodnej treści8o Pozdrawaim i życze miłego oglądaniaB)
Link : http://www.youtube.com/watch?v=prpEPyDI6U4 |
filmik niezły jak na 1 raz stary nie najgorzej :P a możesz mi powiedzieć jakich programów używałeś ?
|
Pierw TibiaCam a potem HyperCam żeby nie było lagów bezpośrednio B) pozdrawiam
|
Nawet niezly.. tylko akcje troooche nudne :)
|
Lipa.Te solówki z tymi gs'ami nuuuuuuudne i długie.Trzeba było to chociaż przyspeszyć i pokazać końcowe hity,które zabijały już gs'a.
|
Cytuj:
|
ale mi chodzi czym montowałeś film.
|
lol...
Filmik taki sobie, na początku wydawał się nawet nawet ale z czasem zabijanie tych GSów zrobiło się nudne. Nie wiem dlaczego dodałeś do tego taką poważną muzę skoro to nie jest żaden hack ani coś w tym stylu...no i oczywiście powiem to tak: Film bez zakończenia. Ale skoro mówisz, że to twój pierwszy filmik to Ci powiem, że oceniam go 3/6.
|
faktycznie akcje troche nudnawe ale filmik ogolnie bardzo mi sie podoba!GZ!;)
|
Cytuj:
|
Mi sie podobalo :p:D :D
Tylko ze na koncu waliles te hmmy w GS'a to bylo zle bo by bylo Exusted (chuj wie jak sie to pisze :p)i GS combo by wjebal i dead ale udalo ci sie :p Na twoj pierwszy film to jest ocena 10/10 :p @Down bo jak ma exusted i jak raz walnol z hmma to mial red hp mial okolo 200 hp~ i GS mogl mu zajebac 200 :p |
Cytuj:
Zawsze myslalem, ze one tylko z łapy walą po 1 hicie i czasem Poison Fielda, wiec czym ma byc to kombo? :> @offtopic Ktos wie jak wstawic obrazek (dowolny format) na film w Sony Vegas 7.0? Tak, zeby zaslanial fragment filmu, a film lecial w tle ciagle lub jak wstawic fragment filmu na inny film (jeden mniejszy zaslaniajacy tylko kawalek drugiego filmu, np. zeby z boku ekranu umiescic HP i mane danej osoby) |
Heh thx za komenty rzeczywiscie nie potrzebnie waliłem z tych hmm i miałem Exhausted i prawie padłem :D A co do montowania filmiku to w Windows Movie Maker'ze:D
|
Jak na pierwszy filmik to bardzo fajnie. Gz
|
filmik nudny... ehhhh chcesz zobaczyc filmik jaki ja stworzylem o tibii? to masz tu:
http://www.youtube.com/watch?v=3-IeUxBasHo pzdr for all people;> |
[quote=Guriel;1303791]filmik nudny... ehhhh chcesz zobaczyc filmik jaki ja stworzylem o tibii? to masz tu: [...]
no nie powiedziałbym bo przynajmneij u mnie sa jakies akcje a nie beznadziejne akcje typu stoisz sobie w depo i ukpujesz manasy , kolejna kiedy chodzisz sobie po ankh jakbys podniecal sie ze masz pacca ... nudne advence na scarabach itp. , beznadziejna czcionka ... pozdro:evul: |
Cytuj:
|
Nie ma to jak zwastowac prawie bp uhow na solo gs-a ^^...
|
ja to czekam na jakieś mocniejsze akcje bo zmontowanie dobre ale treśc beznadziejna
punktowo oceniam 6/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |