![]() |
GS w Carlin
|
Mi sie te zdjecia nie otwieraja :(
--- --Dark-Xaero (Knight) --lvl -11-- (i rosnie)-- Isara --(Venore)-- |
Ok jush SS dzialaja prosze o komentarze.
|
Fotki dobre, tyylko powiedz mi skąd się wziął GS w carlin ????
|
Jakiś psychol sprowadził spod ab'dendriel.
|
Wlasnie !!Gdzie dokladnie sa gs'ki bo nie wiem gdze zebym tam nie polazl !!!!Wiem ze gdzies kolo Ab
|
Jk sie nie myle było to na calamerzei byłem tam w tedy i też zginołem tracąc bp off hmm i 200 i plate armora skurczybyki a zamiast w depo przesunąć sie do końca satli w przejściu blokując tym wejście umierającym takim to X( powinni bana ima zrobić
|
Masz rację. Banować koko sie ta.
|
ja mialem szcezscie w tedy bylem wtedy na foldzie ale jak wrocilem bylo pelo cial zabitych przez GS kilka dni po tym miestem zapanowaly monki 0
|
Dobre screeny...
GrAtZ za pomysł... :D |
W sumie dlatego na Calmera moja kariera byla krodka.
Nie chodzi o samo lurowanie bo to odchodzi wszedzie, ale na Secura jak jest cos zlurowane to odrazu leci tam kilku high lvl i cala kupa low zeby to zabic, na Calmera jak bylem to GS ganial kiedys po miescie przez prawie godzine zanim sie ktoz zlitowal i go zabil. Tu to samo co juz kiedys zaowazylem, cale mnustwo ludzi blokuje wejscie do depo, a z GSem walcza 2 osoby (jakies wyjatkowo high lvl bo widze blokuje GS a nie ucieka). |
Masakra... Pierwszy raz widziałem jak knajt lał gsa.
Cytuj:
|
buahaha
mi sie najbardziiej podoba ten typ co se legalnie spi :D w domq w prawym gornym rogu, jaka ja mialem polewe jak go zobaczylem, gs wybija polowe miasta a ten sie do podusi przytula buahahahahaha
|
TO SAMO DZIS SIE STALO NA LUNARZE W AB . KTOS ZLUROWAL GS PRZED SAMO DEPO . WSZYSCY BYLI ZASKOCZENI I WCIAGU 5 SEKUND DEPO BYLO ZAPCHANE . OCZYWISCIE NIE ZAKONCZYLO SIE NA PARU ZGONACH . NAJGORSZE BYLO TO ZE NIKT Z WYRZSZYCH LEVELI GO NIE ZABIL . MIALEM PECHA BO AKURAT GRALEM SWOIM DRUIDEM NA 9 LVL ALE GDYBYM GRAL SWOIM PALKEM POKAZAL BYM MU DROGE SKAD PRZYSZEDL :) :D
|
Skąd się biorą Gsy w carlin.
Sądze że z MOLS |
Gsy po 2 stwonie wyspy czyli za mostem krasnoludow, biora sie z molts. A po 2 czyli tylko venore i koloce z POH do Thais sie nie da bo most pzrerobili :)
|
sesef pizdo pamietasz mnie ??
To ja Ciebie udupilem z tym domkiem frajerze |
Skreny mogą być, ale mogłeś uchwycić jak ginie gs (bo jakoś nie widziałem żeby mu ktoś przywalił)
|
Pikne ss no i w sumie mogles pokazac jak ginie gs i jaki miales wtedy lv :]
|
Spoko skriny dobze ze ja niegram na calmerze :D a tak do temetu a ty zginoles od gska ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |