![]() |
Nowi GM
Oto lista wszystkich nowych GM:
GM Utey Frozenshard GM Sharodan GM Tauron Camlost GM Blitzwing GM Dragonas GM Exilya GM Fryan Skyseeker GM Tiergan GM Roland Deshaine Przypominamy, że pełna lista wszystkich GM znajduje się tutaj. Kogo na tej liście nie ma - nie jest GM. |
Życzę powodzenia nowym "mastah", hehe.
|
Aby ich miecze pozostały ostre!;)
|
Dobre nowiny. Niech ta ekipa umocni skład gamemasterów.
|
i znow julera nie ma swojego gm'a :/
|
Ciekawe który to nasz rodak? :D
|
I bardzo dobrze, botuserzy etc. etc. do piachu!
|
Nareszcie kolejni GM
|
Ja tam nie lubie gm-ow chyba że polakow
|
Nie lubię Gm-ów którzy pomagają BRazylą ,a banują polaków:confused:
|
@Kremas Kac
Myślę że nie ma takich gm'ów którzy robią coś na szkode graczy z np. Polski, a pomagają graczom z np. Brazyli. Ciekawe który z nich to Polak xD Pzdr |
Cytuj:
@down co nie zmienia faktu, że niektórych widziałem i nie byli na liście :P |
@Up A ze wzrokiem wszystko w porządku? :D
[CHAR]Nietzsche[/CHAR] figuruje pod numerem 23. :] @Topic. No i dobrze ;) Oby nie byli tylko przez pierwsze tygodnie aktywni :P Zdążyłam już kilku spotkać ^^ |
Jeden z nich już reaguje ;)
18:55 GM Tiergan on Menera [2]: Account of player Tanen banished for 30 days with final warning. - If you received any letters from that player, ignore them! Do NOT follow any linkson it, or else you can get hacked! |
Ulala ^^
Huh:evul: No tośmy się GM'ów dorobili Xd
Życzę powodzenia w 'pracy' o_O Btw, przydałby mi się plecak mpa... 8o :F |
Cytuj:
|
z Rolandem spotkalem sie juz kilka razy szybko sie pojawia jak i szybko znika co najwazniejsze dobrze wypelnia swoje obowiazki niestety musze poskarzyc sie na GM Fryan ktory jest krotko mowiac do d*py olewa raporty i zamiast banowac chyba czyta instrukcje obslugi niebieskiej peleryny no coz miejmy nadzieje ze to sie zmieni pozdrawiam *~*DumbassNoiser*~*
|
Cytuj:
|
Heh no faktycznie, GM niby coś robią, bo (o dziwo) ktoś dziś odpowiedział na mój raport o graczy na tibiaauto lub czymś podobnym... nabijal soule w carlin na wild warriorach. Generalnie nie odpowiadał, łowił, jadł, robił uhy, podczas przesuwania zawsze wracał na to samo miejsce... jednak bot chyba "klika" to miejsce na mapie bo po zastawieniu parcelami botter stał się nieruchomy ;]
GM nie odpisał nickiem tylko "gamemaster" (przypouszczam że to nowy i niedoświadczony odpisał mi) all is OK, she replied me czyli że odpowiedziała mu... Ja musiałem logać, kumpel wyprowadził botera do wicza :D Podczas przesuwania boter jadł, robił runy, gdy widział wodę to łowił... Przed chwilą kumpel pochwalił się lootem... Panie GM, wie pan, że istnieje takie coś jak autoresponder? -.- Nienawidze cheaterów... i bezczynności GM (GM BORR ROX bo on jest OK akurat;p ) |
U mnie na serwerze frajerscy rycerze nadal skillują na tibiaauto, a gm'ów jak nie było tak nie ma. -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |