![]() |
19 knight block demon
|
Niemozliwe.
|
lol xdddddddd
|
Demon (wg tibii.erig.net) zadaje średnio 1100 hp na turę
Knight na 19 poziomie ma 350 zycia i 90 many (z energy ringiem - 440 hp) Padłby na hita biorąc pod uwagę, że pazurkiem walnie ok. 450 ;] NIEMOŻLIWE ~Ghand |
Cytuj:
@edit REHOST!!! http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19858 @edit2 Cytuj:
|
Gz gz ;]
Film czysty omfg juz mam tego dosc -.-' @Ghand widac ze wiesz co to ssa ; ) |
Hahaha ale owned, koles raz na deep redzie zawisnąl, ale dało rade :d
|
Plik nie jest zainfekowany.
To jest chyba nowy rekord - ten 19 knight musial jakies amulety i pierscienie uzywac. Raz mial black hp. |
@Dextero0
Hmm dodawania ucza w zerowce Czyli mam rozumiec Ghand,ze nie masz ~6 lat?xD |
Cytuj:
|
no jak dla mnie bomba xDD hmm ... to moze wezme moje knighta (22lvl) i tez mi sie uda xD moze na solo xDD
|
Ładnie, Ładnie. Biorąc pod uwagę to, że nie miał 1928485 shooterów i 384875457 healerów. Jak dla mnie own3d.
|
@up
Aj wybacz.Moj blad ;S |
hahaah dobre ^^
|
Cytuj:
"Estimated Max. Damage: 1100 hp per turn" czy to znaczy srednio? "Max." to chyab skrot od maksymalnych mozliwych obrazen.. ani matmy, ani angielskiego i nawet filmu nie sciagnie.. dobrzy starzy uzytkownicy forum ;) (UWAGA!! w .rec sa wirusy!!) ;) |
Cytuj:
|
@up
odpisze cos jak ochlone..hahahhahahaha @topic lol,ladnie :p |
Cytuj:
|
zal
Cytuj:
stone skin nuby zmniejsza atak mele o 90% might ring nuby zmniejsza kazdy atak o 30% coz to za problem w tym momencie jak demon go bije po 14 hp ? |
Cytuj:
Dziękuję ;* BTW Nie kwestionuj mojej znajomości angielskiego. Nigdy nie wiesz, kto ma jakie wykształcenie po drugiej stronie -.^ Poza tym niegdy nie wiadomo, czy demon walnie za 1 czy za 1100 ;* @topic JUHU!!1111 Kolo fucktycznie bloczył, ale z kilkoma shooterami -.- Ale zabawa *Ghand bierze gruby podręcznik od WOSu i wali się po głowie powtarzając: Gdzie oni się rodzą??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |