![]() |
6 knight 105 hp na full
Nudzilo mi sie wiec zrobilem maly test zeby sie przekonac na wlasnej skórze
http://img225.imageshack.us/img225/5395/105hpxf5.png W przyplywie checi zrobie wiekszy lvl na rooku i sprawdze czy da sie ponizej 50 hp |
Straszne... jakie to ma przeslanie?...
@down I?... |
To, że przy wyjsciu z Rooka ma sie 185 hp, a 1 lvl ma 150 (chyba ;s)
|
2xup: to ma takie przeslanie, ze chcialem sprawdzic czy da sie miec mniej niz 150 hp :) Jesli Cie to nie interesuje to sie nie bulwersuj i Cya
@down: nie moze mi powiesz :) Nie no naprawde mi pomogles dziekuje :* |
A czy ja sie bulwersuje? O.o Wiesz w ogole co to znaczy?...
@up A po co, gooogle.pl wita. Alez nie ma za co. |
Mam prosbe...Jesli robil juz ktos podobny test to prosze o wyniki...Chce wiedziec ile hp mozna miec minimalnie...np.Czy da sie miec 0 hp na full i czy w tedy przy logowaniu postac by ginela jesli ktos ma jakas teorie albo robil cos takiego prosze o odpowiedz
|
Cytuj:
|
Napewno ponizej 100 hp. Kiedys, na rooka wracalo sie na 3 lvlu (4 minimalny na mainie) wiec jesli ktos byl knightem to mial bardzo malo hp :baby: czasami jeszcze na starszych swiatach moze ktos jest z takim malym lvl, ale to zadkosc.
@ Hawkeye nie wymadzaj sie bo nie we wszystkim masz racje @ BowWarrior nie uwazasz, ze wybrales zle podforum? |
Zrobcie z 30 lvl~ i wyjsc na knighta i zjechac zeby nie mial nic(!?!) hp :D
|
@UP
dobry pomysł ciekawe czy działa xD |
Teraz mialem 13 lvl jak wychodzilem moglem dobic 14 i wtedy bym wiedzial czy da sie ponizej 100...
Co do wypowiedzi ze 5 lvl i bye bye na rook to chyba o tym wiem i dlatego sie zjechalem na 6?lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |