![]() |
obsidian knife
zrobilem sobie obsidiana,chcialem zrobic drugiego i
Uzgod: Me no machine. Maybe can make again tomorrow for you. wiec pytanie ile trzeba czekac? :) p.s tylko nie piszcie jutro(tomorrow) -.- |
Cytuj:
P.S. jestem pierwszy !!! Wkońcu moge sie pochwalic wiedza o tibii !! |
ale kazda osoba dziennie czy tylko 1 osoba na serwerze raz na dzien? :P
i co znaczy raz na dzien? od ss do ss czy od 24 do 24 |
1 osoba na 1 dzien.
|
1 osoba raz na 24 h
:) |
dziekuje wszystkim za odpowiedzi jeszcze tylko male pytanie
czy czas jest liczony od save servera do save servera czy za 30 minut bed emogl zrobic kolejny bo mija 24 :) |
Raczej od restaru do restartu.
|
no i bylem po restarcie i wielkie g**** nie da sie zrobic od restartu do restartu :o
prawdopodobnie raz na 24 godziny ale w czasie wiec jak wczoraj robilem o 23 to dzis tez musze isc o tej godzinie |
Cytuj:
Kiedy wy się wreszcie nauczycie pieprzone n00by, że to nie jest żaden restart tylko save servera -.- Lepiej sobie mózg zrestartujcie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zrobilem sobie obsidiana wczoraj o 23 i poszedlem zaminic 2 dragonke na draconian steel po czym okolo 23.30 udalem sie znow do Uzgooda i niestety nie dalo sie
dzis po save serverze o godzinie 12 znow poszedlem i tez sie nie dalo wiec wychodzi ze mozna zrobic raz na 24 godziny jak wykonalem o 23 to musze znow isc o 23 aby zrobic next nozyk |
Raz widziałem napisane musk.
|
a temu wyzej dzis sprzedalem za 17 k :P
|
Masz wogóle draconian steel?
|
Cytuj:
wiec z mojej strony wszystko jest ok |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. http://pl.wikipedia.org/wiki/N00b 3. Zdanie kończymy kropką. 4. Ty sobie kup jakąś książkę na temat gramatyki, zamiast zaczynać flame z powodu jednego, nieopatrznego orta. @Down. Przynajmniej nie wale spamu, Panie zajebisty internauto. Za pytajnikiem odstęp. |
A Ty zajebisty humanisto nie masz nic wiecej do roboty?Lazisz po tematach i szukasz bledow?
@ up a myslisz to co napisales nie jest spamem? -.- |
Elo
Ej jak ma sie obsidian knif to na ile minotaurow wypadnie skorka??
pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |