![]() |
82 ek and 92 ms hacked [ ;
Nie mój.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19936 Miłe zakończenie : ) @down znalazłem na tibicams, jakbym nagrał coś takiego to bym się na pewno pochwalił ^^ |
lol... Cos mi sie wydaje ze to byl twoj film bo polski ^.-...
Ale nvm nie lubie film z hack |
Ten najt miał tak zal skile i ten sorc mlvl ............
No i eq to nie błysneli . |
Eq i skille no tak nie za dobre ale czego tu sie spodziewac po szwedach.
Wreszcie jakis film w ktorym Polak hackuje ludzi innych narodowosci, a nie rodaków. |
Noo, spoko hack. Gz itemowbo mało tego nie było w sumie. Hahahaha faze mialem z nobow w carlin... nie chcieli wysjc bo przeczuwiali co ich czeka. Nauczeni ze frre items poza depo = ded :D
a w thais huj czy 30 czy 6 - all lecą :o Pozdro |
lol...
Filmik taki sobie ponieważ za bardzo nie lubię hackowania postaci chociaż podobało mi się, że to właśnie Polak zhackował ludzi z innego narodu...No rzeczy z tych zhackowanych postaci nie były cudowne...
|
Cytuj:
wiekszosc ludzi na tym lv ma taki .. i niekomentuj jak sie nieznasz. <cioto>;( |
Cytuj:
|
@Up: Dokładnie.
Co do filmu - itemki ssają? IMO nie były takie złe ;d |
mi sie wydaje ze RS odstrasza noobki ;p
|
Cytuj:
Tak, tylko kto ma lepsze pvp? (Aurea chociażby), kto jest inteligentniejszy? kto się nie boi o swoje postacie? kto potrafi gadać po angielsku? kto nie siedzi w depo i pisze "plz itemki ot polaka plis"? Weź się zastanów, bo jedyne co możesz zarzucić Szwedom to to że zadają się z takimi noobami jak wielu polaków. W tym miejscu nie chce urazić nikogo z Polski, ale po tym co widzialem to w 3/4 przypadków Szwed pomógł mi bezinteresownie, a Polak tylko zabloczył/nawyzywał matke. Oczywiście są wyjątki. Cytuj:
@Uczciwi Polacy etc. Nie chcę was urazić, nie miejcie mnie za rasiste, że nie lubie Polaków ale taki jest mój obraz... |
lol ten typ co uploadnal film daje codziennie po kilka hack filmów na tibicam. Że też ktos sie dał na to nabrać. To chyba jego 1szy film który jest prawdziwy.
|
Cytuj:
Nie ma sie czego wstydzic taka jest rzeczywistosc ze polacki wola se pograc w tibie niz nauczyc sie poprawnie pisac po polsku @filmik ahahahaha to pamiatka po 92 sorcu Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing |
lol...
Cytuj:
|
Po co się czepiać skilli jak nie miał najgorszych... Tak samo mlvl...
Jak ktoś już wcześniej wspomniał na takim lvlu ma się właśnie taki mlvl... |
lol...
Cytuj:
|
Cytuj:
i jesli oni sa inteligntniejsi to mow za siebie i powiedz jeszcze ze oni nie sa PA to bedzie powah111 |
jak dla mnie to zal ludzika bylo ;s no ale zycie bywa brutalne ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |