Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   82 ek and 92 ms hacked [ ; (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=119766)

mEEEh 04-03-2007 14:22

82 ek and 92 ms hacked [ ;

Nie mój.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19936
Miłe zakończenie : )

@down
znalazłem na tibicams, jakbym nagrał coś takiego to bym się na pewno pochwalił ^^

Native16 04-03-2007 14:42

lol... Cos mi sie wydaje ze to byl twoj film bo polski ^.-...

Ale nvm nie lubie film z hack

Hamerpl 04-03-2007 15:02

Ten najt miał tak zal skile i ten sorc mlvl ............

No i eq to nie błysneli .

Wojtas_Smieciarz 04-03-2007 15:14

Eq i skille no tak nie za dobre ale czego tu sie spodziewac po szwedach.
Wreszcie jakis film w ktorym Polak hackuje ludzi innych narodowosci, a nie rodaków.

KarakoR 04-03-2007 15:25

Noo, spoko hack. Gz itemowbo mało tego nie było w sumie. Hahahaha faze mialem z nobow w carlin... nie chcieli wysjc bo przeczuwiali co ich czeka. Nauczeni ze frre items poza depo = ded :D
a w thais huj czy 30 czy 6 - all lecą :o
Pozdro

Tiases'Master 04-03-2007 19:49

lol...

Filmik taki sobie ponieważ za bardzo nie lubię hackowania postaci chociaż podobało mi się, że to właśnie Polak zhackował ludzi z innego narodu...No rzeczy z tych zhackowanych postaci nie były cudowne...

-edion- 04-03-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hamerpl (Post 1300355)
Ten najt miał tak zal skile i ten sorc mlvl ............

No i eq to nie błysneli .

A jaki ty m.lv nobie bys chciał??cieciu ..
wiekszosc ludzi na tym lv ma taki .. i niekomentuj jak sie nieznasz. <cioto>;(

Maciek008 04-03-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -edion- (Post 1301054)
A jaki ty m.lv nobie bys chciał??cieciu ..
wiekszosc ludzi na tym lv ma taki .. i niekomentuj jak sie nieznasz. <cioto>;(

jedynym noobem tutaj jestes tylko ty..

Upierz 04-03-2007 22:08

@Up: Dokładnie.

Co do filmu - itemki ssają? IMO nie były takie złe ;d

Zjawin 04-03-2007 22:32

mi sie wydaje ze RS odstrasza noobki ;p

Lupil 04-03-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtas666 (Post 1300374)
Eq i skille no tak nie za dobre ale czego tu sie spodziewac po szwedach.
Wreszcie jakis film w ktorym Polak hackuje ludzi innych narodowosci, a nie rodaków.

@Szwedzi
Tak, tylko kto ma lepsze pvp? (Aurea chociażby), kto jest inteligentniejszy? kto się nie boi o swoje postacie? kto potrafi gadać po angielsku? kto nie siedzi w depo i pisze "plz itemki ot polaka plis"? Weź się zastanów, bo jedyne co możesz zarzucić Szwedom to to że zadają się z takimi noobami jak wielu polaków.
W tym miejscu nie chce urazić nikogo z Polski, ale po tym co widzialem to w 3/4 przypadków Szwed pomógł mi bezinteresownie, a Polak tylko zabloczył/nawyzywał matke. Oczywiście są wyjątki.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tiases'Master (Post 1300927)
Filmik taki sobie ponieważ za bardzo nie lubię hackowania postaci chociaż podobało mi się, że to właśnie Polak zhackował ludzi z innego narodu...No rzeczy z tych zhackowanych postaci nie były cudowne...

O tak, chaczmy inne narodowości! Może wreszcie zdobędziemy takie eq i levele jak oni!

@Uczciwi Polacy etc.
Nie chcę was urazić, nie miejcie mnie za rasiste, że nie lubie Polaków ale taki jest mój obraz...

RieL 04-03-2007 23:34

lol ten typ co uploadnal film daje codziennie po kilka hack filmów na tibicam. Że też ktos sie dał na to nabrać. To chyba jego 1szy film który jest prawdziwy.

Nolduriel 04-03-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lupil (Post 1301294)
@Szwedzi
Tak, tylko kto ma lepsze pvp? (Aurea chociażby), kto jest inteligentniejszy? kto się nie boi o swoje postacie? kto potrafi gadać po angielsku? kto nie siedzi w depo i pisze "plz itemki ot polaka plis"? Weź się zastanów, bo jedyne co możesz zarzucić Szwedom to to że zadają się z takimi noobami jak wielu polaków.
W tym miejscu nie chce urazić nikogo z Polski, ale po tym co widzialem to w 3/4 przypadków Szwed pomógł mi bezinteresownie, a Polak tylko zabloczył/nawyzywał matke. Oczywiście są wyjątki.

O tak, chaczmy inne narodowości! Może wreszcie zdobędziemy takie eq i levele jak oni!

@Uczciwi Polacy etc.
Nie chcę was urazić, nie miejcie mnie za rasiste, że nie lubie Polaków ale taki jest mój obraz...

Nie ma sie czego wstydzic taka jest rzeczywistosc ze polacki wola se pograc w tibie niz nauczyc sie poprawnie pisac po polsku

@filmik
ahahahaha to pamiatka po 92 sorcu
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Tiases'Master 05-03-2007 00:02

lol...

Cytuj:

@Uczciwi Polacy etc.

Też nie jestem żadnym rasistą ale jak byś nie wiedział to głownie Brazylijczycy i Szwedzi są największymi Hackerami a więc nie dziw mi się, że chociaż jeden raz się cieszę, gdy widzę filmik właśnie gdzie jest odwrotnie...sam wiem ile trudu oraz pracy trzeba wsadzić aby uzyskać np. takiego 90+ MSa no ale dużo moich kumpli zostało zhackowanych przez właśnie Brazylijczyków a mieli podobne lvle a więc mi się naprawdę nie dziw, że mam chociaż trochę radości, że teraz jest odwrotnie.

FoNgO 05-03-2007 00:10

Po co się czepiać skilli jak nie miał najgorszych... Tak samo mlvl...
Jak ktoś już wcześniej wspomniał na takim lvlu ma się właśnie taki mlvl...

Tiases'Master 05-03-2007 00:14

lol...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoNgO (Post 1301486)
Po co się czepiać skilli jak nie miał najgorszych... Tak samo mlvl...
Jak ktoś już wcześniej wspomniał na takim lvlu ma się właśnie taki mlvl...

Z tego co wiem to głównie jak ma się czas to w tej grze się expi a nie trenuje mlvl...nie dość, że na expieniu ma się większy zarobek, to także idzie mlvl jak i lvl ; ) Może gość wolał nie zostawiać postaci na afku bo nie chciał być zagrożony "deadem" albo mu na mlvlu aż tak nie zależało.

IridiaCarlinPk 05-03-2007 00:50

Cytuj:

@Szwedzi

@Uczciwi Polacy etc.

jakos na aurei FAG wygrał z RoM?o.00 rly?
i jesli oni sa inteligntniejsi to mow za siebie
i powiedz jeszcze ze oni nie sa PA to bedzie powah111

Susan-Dark 05-03-2007 18:19

jak dla mnie to zal ludzika bylo ;s no ale zycie bywa brutalne ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26.