![]() |
quest w ab ?
http://i13.photobucket.com/albums/a2...her/UO0007.jpg
Do jakiego questu są te drzwi ?? Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedź. |
Wydaje mi się, że można otworzyć te drzwi po wykonaniu postman questa
|
Trzeba zrobic POstman Quest aby otworzyc drzwi ^^
|
nie...postmana zrobionego mam i tak nie wejdę, bo po postmanie można do skrzynek pocztowych otwierać. Te drzwi są do jakiegoś innego questa, ale jeszcze nie wiem do jakiego, może to być coś w stylu banuty albo explorera , czy też postmana.
|
To jedna z wielu nieodkrytych zagadek Tibii, nie żaden postman czy banuta. Łamali sobie nad nią głowę Tibijczycy przed nami i będą łamać sobie po nas.
|
Baardzo ciękawe tylko to na pewno jest część questu, bo właściwa nagroda nie byłaby w tak łatwo dostępnym miejscu.
|
Część questu, najgorsze że nie wiem jakiego i gdzie go zacząć. Możliwe jest też że jest to do jakiegoś outfitu/addona.
Edit: nie jest to część żadnego outfitu/addonu. Będę musiał poszukać |
Cytuj:
|
Moze ma to zwiazek ze spoconym cyklopem i warlord swordem?
|
też sie kiedyś zastanawiałem co to jest:P??nie mam pojęcia może coś znajdziecie;)
|
Szukajcie NPC który pozwala na wejście do trupa:p
|
Najprawdopodobniej powinna to być misja z banuty lub explorera...
Ja bym obstawiał, że to jest jedna z misji dla dreammastera (dream challenge quest), ale to jedynie domysły... tym bardziej jeśli te drzwi tam były od początku ab... |
Cytuj:
|
Ja natomiast znalazłem coś takiego w hell gate, pod Ab'dendriel. Też się zastanawiam jak tam się dostać i co tam jest:
http://images20.fotosik.pl/110/5576544eccbec5a7.jpg |
@up tam jest elven poetry , jest to część explorera :)
@Elevarm mam pytanie dotyczące dreamera, jakie tam są misje ?? tylko zbieranie coraz większej ilosci demonic essense ? Jak tak to ile w sumie , jak nie to jakie są misje ? |
Cytuj:
Knightmare powiedzial na test serwerze że kto ukończy wszystkie misje w DC, otrzyma nagrody równe swą wartością nagrodom z PoI, więc warto czekać... |
Cytuj:
|
rowne swa wartoscia nagrodom z poi? aff
Myslalem ze cos ciekawszego :D Juz tlumy robia poi sa service teamy pomagajac lacznie nagordy nawet sie nie zblizaja cena do 1 sova z ani :S Jedna osoba ukonczyla w sensie dotarcia na najwyzszy poziom i wziela niby kk tarcze na tescie. To ze ukonczyla to fakt ludzie sami jej oddawali esencje by chociaz jeden mial szanse sprawdzic co tam wyzej jest. Co do tych drzwi , to ani to dream challange ani explorer ani banuta ani postman . To w takim razie co to sa za drzwi? Next long quest? Chcialbym wam uswiadomic ze takich sealed doors nie rozkminionych jeszcze sa 3 Jedne w thais , drugie u rybaka-wariata kolo thais a trzecie w ab. Moze to jeden i tem sam quest , tylko gdzie go zaczac. Wiadomo jedno , takie drzwi zwiazane sa z npc ktorzy daja do nich dostep , a nie z kilofami ng botami czy innymi exploracyjnymi rzeczami. Problemem jest tylko albo i az znalezienie odpowiedniego npc oraz odpowiedniego slowa klucza. Wiec do roboty !! :D |
Cytuj:
A te trzy drzwi to w praktyce jeden quest, ale od tego były inne tematy :p |
Dopytam sie kto to zrobil , jednak wiele osob od nas w tym uczestniczylo - od nas w sensie gildia Ruthless z harmonii , uczestniczylo w sensie rozkminiania na tescie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |