![]() |
Twoje ubulione miejsce na wyprawy
...
|
Ja na rooku najchetniej chodze na misie bugi spidery i inne robactwo co szybko pada a daje dos duzo expa
|
ja na rooku tez preferuje bugi:)
|
A ja w "przedszkolu" wolalem z zaufanym kumplem na roty chodzic :P (ten pojedynczy resp oczywiscie:P )
|
Ja tam znam piękne miejsce w podziemiach (opcja 1), nie ma tam praktycznie nigdy tłoku a od orków i trolli aż się roi jest piękny loot i xp często tam w dwójkach chodzę 8)
|
dla xp chodze na wasp a dla $$ na orci spearmany 8)
|
Szkielety to bardzo fajna miejscowka dobry loot i szybki respawn najlepiej w noc sie tam gra bo ludzi najmniej.
Jaskinia wilkow jest dobrym miejscem na exp szybki res expa moze malo z wilka ale jest ich tam duzo chyba z 10 to juz jest cos. I roty ale tam to trzeba juz w pare osob isc. Zeby cie nikt nie zablokowal czy takie inne bo tam to jest notoryczne. |
HOT
Ja chodz prawie zawsze tam koło mino maga :D
|
Najlapiej na szkielety dużo expa, mało ludzi(czasem) i dobry i drogi loot.
|
Ja zdecydowanie na roty :D Ale w grobach za trucizną :)
Wychodzą pojedynczo, tak więc spokojnie mozna je załatwić. A poza tym do spiderów na zachód obok wieży orków. Jezusiu ile ich tam niekiedy jets!! A całości dopełnia rotworm :D |
Twoje ubulione miejsce na wyprawy
Ja jak mam przejść na drugą strone wyspy to zawsze przechodze przez bugi ,one prawie nic nie odejmują życia ,dają troche kasy i można natrzaskać expa dla początkujących ,a nastepnie ide na trole do wież ,na węże i czasami na misie po jedzenie. :)
|
na rooko do jaskin gdzie są ps mino skele orci wolfy trolle itp
|
misie na pewno. latwe do zaicia daja zarcie i duzo doswiadczenia.
|
Do podziemii na raty, bugi, poisony, spidery :D
|
1 opcja jest nalepsza :trolle,orki ,mino , spiderki po prostu raj na rooku
|
Na rooku najbardziej lubilem chodzic na szkielety pod grobami. Expa sporo, loot ladny, zawsze troche kasy wpadlo i szybko sie na main dostalem :D
WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara |
Potwory
A ja chodze do szkieletów przez zniszczony domek bo tam sie dostaje najwiencej kasy i exp, według mnie szkieleta łatwiej pokonać niż orka.
------------------------------------ Fargass 7 level 14/14 I szybko rośnie :) |
Ja osobiście wytrenowałem 8 lvl w 3 dni grając okołi 5h(to mój rekord)i ani razu nie wyszedłem z miasta.Tranowałem w podziemiach sklepu All D'ee tam gdzie jest dużo bugów (i nie tylko):)Może bugi kase mają żadko ale exp bardziej sie liczy :)
Pozdrawiam. |
ja chodzę na orki ,orki spearmany ,waspy ,wolfy,spidery ,snaki .
Oczywiście poza Rookgaardem . Nie chodzę na szkielety i poison spidery bo mam dopiero ?( . Czy opłaca mi się już na nie chodzic,czy mnie zabiją? ?( :baby: |
amoim ulubionym miejscem na wyprawe jes...... oracle!! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |