![]() |
Pożegnanie
Cóż, widzę że na tym forum sprawiedliwości nie ma i nie będzie. Gopare Del'Wawenti(dzięki za pozdrowienia:confused: ) dostał bana. Za co? Za pomyłkę? Za to że się wkurzył za (nieprawdziwe) skasowanie jego opowiadania? LUDZIE, uświadomcie sobie, TO NIE JEST POWÓD! No, chyba, że na tym forum moderatorzy to świętość i nietykalne *****. Tak więc opuszczam to forum. Do niezobaczenia.
|
noto pa, krzyżyk na droge
|
A przeczytaj prosze jeszcze raz ten temat - http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=11645 a w szczególności pierwszy post. Dalej myślisz że jest bez winy? A pozatym to jest słonik, a słonik miał chyba też bana.. więc...?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Papa. Jednego użyszkodnika mniej.
|
Pa! Będę tęsnił! :(
P.S. Dlaczego coraz mniej komicznych userów zostaje na forum? :( |
Do zobaczenia w piekle.
|
"You see Polak."
Trudno, tacy ludzie są i tyle. |
Fajnie, o jednego ushera mniej.
|
Szczęśliwej drogi już czaaaas!
Narq. Hm. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Będziemy tęsknić.
W drogę póki serce młode, póki jeszcze sił wystarczy Ci by wyruszyć pod wiatr.* a co do tego textu to jakie znacie wyrazy obrazające zaczynające sie na "jem"? Może jem banana i jestem wyższa:P:D * Kawałek piosenki "W drogę". Przerobiony. |
Widac chlopak chcial napisac je.bana, ale patrzac po jego inteligencji i oto grafi ;) cos mu nie wyszlo.
|
Nie ten temat nie ten post edtyuje posta bo napisałem tam gdzie nie trzeba
Słonik miał kolegów brawooooooo:PJa też kiedyś się żegnałem z forum ale postanowiłem ignorować wszystko i wpuszczać czasem ssy,lub wypowiadać się,nigdy się nie żegnaj jeśli nie byłeś mapetem moderatorów,lub jeśli wiesz że masz tu grono fanów/fanek;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ale nvm , zal mi go (chyba nikt nie chciałby byc tak brutalnie wysmiewany), Zawsze chetnie czytalem jego posty , moze nie ze wzgledu na zawarta w nich wiedze , ale zawsze....no trudno ban to ban fakt troche przesadził. @master of spells~ baba ^.- |
"nie płacz, kedy odjadę..."
szczerze..to twuj kumpel popełnil jedną klapę za drugą i dostał właśnie za to bana XD..a to że odchodzisz to twoja sprawa..myślałeś że się ktoś tym przejmie? Ja się z mostu nie rzuce. PS. Za wtórną ortografię to ja powinienem pujść do więzienia :D Pani od polaka mówi że mam coś nie tak..dysgrafia czy dyslekcjia..ni pamiętam...może wkleję swoje opowiadanie o "czerwonym gołębiu" XD Dawno temu je napisałem...1 gimnazjum? nie ważne...przepisze kiedyś i wstawie.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |