![]() |
Kasa ze scarabow
Moje pytanie czy knajt 47lvl skille 78/77 z gs i dobrym eq da rade duza zarabiac na scarabach? jak tak i ile w przyblizeniu k na godzine. I czy sie manasaowac czy uhac co jakis czas. Dzieki za odp i pozdro8o
Albo ile na zulwiach moge zarobic? Kasa najwazniesza narazie Jak jest juz taki temat to sry ale opcja szukaj dziala "do du*y" |
moim zdaniem na scaraby sie nie chodzi zarabiac ale expic
owszem w ciagu godziny wyciegniaesz 2-3 k w zlocie + jakies kamyki ale mysle ze to taki sobie zarobek gdyz np na zwyklych mino bys wiecej zarobil z lootem |
Exp jakieś 20-21 k exp/h, na ukrytych do 30 dojdzie.
Kasa, już nie pamiętam, dawno tam expiłem ale na 2 bp manasóow było jakieś 6-8k, acha no i oczywiście manasy, uhy noś tylko w razie pk czy jak cię 6-7 otoczy. |
A na maintwailn czy jakos tak ile kasy bym zarobil?
|
Ja gdy miałem pacca to jak odrabialem z 43lvla brakowało 3% i robiłem 45lvl to w jakieś 6h zarobiłem 7k w kasie, 11 scarab coinow i po 10 ozdóbek z nich ale przy tym straciłem 2bp uh równe. Oczywiście mowa o scarabach
|
Cytuj:
|
ze scarabów zazwyczaj leci dużo kasy
60 knight zarobił raz 6k oczywiscie znam tego knighta:cup: |
Sprawdź sam. I najlepiej skasuj tą kupioną postać i zrób nową sam.
|
maintwalin tak jesli masz postmana
Scaraby raczej dla expa |
Nie kupilem postaci tylko mi kolega pozycza kase na pacc i nie wiem gdzie najlepiej kase zarobic aby mu oddac . A to ze ty bez zadnych podstaw i argumentow rzucasz haslami "kupiona"
to nie moja wina. Ja te skille tygodniami potu robilem wiec sie odp. A to ze sie pytam to wynika z mojego braku wiedzy o terenach pacc. X( X( Wiec czekam na dalsze propozycje dotyczace zarabiania.:evul: |
Z tego co wiem knight najlepiej zarabia na żółwiach, choć scaraby też są niczemu sobie.
|
Dałbyś rade ale ja osobiscie polecam z druidem albo sorcem na dragon lair (DL) kolo venore exp super tylko jak cie otocza 4 to mozesz sam nie dac rady
|
Cytuj:
... mam głęboko to, czy kupiłeś postać czy nie. Jeśli kumpel cI pożycza kasę na PACCa (obojętnie, czy prawdziwą, czy tibijską), a tY mu oddajesz kasę w Tibii, to łamiesz zasady (bo albo kupujesz PACC za kasę w Tibii, albo kumpel cI kupuje za kasę prawdziwą, a tY mu za jego prawdziwą kasę kasą tibijską płacisz) gry (a o to mi chodziło odnośnie kupowania postaci). I, kotku, naucz się szukać. A przejść się na scaraby i sprawdzić to nie jest problem. @down: jest to sprzedaż kasy tibijskiej za prawdziwe pieniądze, bądź też kupno PACC za tibijską kasę, co jest jak najbardziej wbrew zasadom... kotku. |
Cytuj:
I, kotku, naucz sie szukac. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |