Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   co was denerwuje jak gracie w tibie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11993)

rainm 17-09-2004 15:04

co was denerwuje jak gracie w tibie

no wlasnie co was denerwuje, ja na przyklad jak gram to nienawidze jak ktos mnie wola zebym cos zrobil, przyniosl lub zaniosl, nie lubie tez jak moj brat przychodzi i mowi "Daj mi sprawdzic forum w reddragonie" tak mnie to wkuza ze hej, jakby nie mial okazji pozniej to zrobic, a co wkuza was?

Dr.Unknown 17-09-2004 15:22

W tibii mało co mnie denerwuje a na forum takie tematy...łuk od ok 40 distance...

Gex 17-09-2004 19:46

mnie denerwuja mass kicki :P i moj provider dzieki ktoremu mam pingi na onecie 500+

Helixaw 17-09-2004 21:18

Mnie najbardziej denerwują złodzieje i pl/br n00bki, najgorsze są jednak noobki które zabijają mi potworki podczas treningu, ale wręcz kocham pekersów :D Może się to wydawać dziwne, ale ta niepewność podczas expienia, spotkanie high levelka, który sie dziwnie na chwilę zatrzymuje, a potem już ten piękny napis "you lose XX hitpoints to due an attack by PK", dylemat czy uciekać, czy próbować się bronić, ta adrenalina :D :D :D To jest to co lubie najbardziej, hehe, tylko nie za często - co za dużo to nie zdrowo :D

rainm 17-09-2004 22:33

a propos pingu, mam lacze radiowe i czsami takie lagi lapie ze hej, ale generalnie to mi smiga ze glowe urywa, a co do pk to jak jeszcze zaczynalem grac w tibie to myslalem ze kazdy koles ktory za mna idzie to chce mnie zabic albo cos, teraz juz biore to na luz i wlasnie dlatego ostanio zpekowali mie 2 high lvle w kazz, nie podejzewalem ich o to, ale wydaje mi sie ze bylo mi to porzebne bo calkiem bym zaufal graczom i sie by dopiero dzialo

Maniack 17-09-2004 23:38

jak gram to nienawidze:
noobów
pekeyów
lagów
kicków
kogoś kto mnie woła żebym coś zrobił
mojego brata jak przychodzi i chce żebym mu coś sprawdził albo dał

Likk 18-09-2004 07:09

Mnie z kolei irytują wolne respawny ;>

Klatus 18-09-2004 08:02

...PK, N00b, duży ping :/
:)

Dark Vilej 18-09-2004 09:23

Mnie denerwuje tylko to ze jak wchodze do Tibi widze taki napis: "IP adress blocked. Please wait 30 mins" -.-

Wubeso 18-09-2004 15:58

najbardziej w tibi wkurza mnie napis You are dead ;)

Xasagi 18-09-2004 16:34

A ja nie nawidze:
pk
n00bs
lagów
Mojego brata jak mnie z kompa wywala.. ;/ Eh

Master Kejzi 18-09-2004 17:31

Ja nienawidze

Hacków,słowa ,"you are ded",noobów takich co zabijają mi potwory jak trenie i wkurzają,thefów,i niekturych pekerów,kicków,lagów,no i lurowania.

Nie zważajcie na błedy ort.

Kędzior 18-09-2004 21:02

llllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggg ggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii
:P i zawolny resp :)

dbfan 18-09-2004 21:13

Ja nie lubie jak chodze sobie gdzies z kumplem a on mi zawsze ucieka bo smiga jak szalony (40 lv;) usieka mi z ekranu a ja go potem szukac musze:D

Pogromca smokow 02-10-2004 19:00

a mnie wkurza....

a mnie wkurza wszystko co bylo wymienione przed moim postem + moja stara z tekstem "DAJ MI SPRAWDZIC POCZTE" albo jak expie 3 godziny i resp do dupy, a mam konczyc i z kazdego kata jaskini 50 rotow wylatuje :P albo jak caly czas knightem leca hity 100+, przychodzi h-lvl , chce przejsc (waski tunelik) a ja albo nietrawiam, albo za 10 a ten h-lvl wtedy : "skills? 10/10?? " WKURza mnie to :P thats all folks

p.l 02-10-2004 19:11

moja mama wołająca: "Piotrek, chodź jeść"
"Wiesz która jest już godzina?" (na co ja odpowiadam "daj mi spokój, przeciez umiem posługiwać się zegarkiem")
"miałeś wyjść 5 minut temu"
"zaraz wychodzisz do szkoły"
"miałeś się uczyć, a nie grać"
no i moja siostra
"daj sprawdzić pocztę/autobus"
"daj wysłać sms-a"
"daj mi wejść na gg, ty i tak zawsze zajmujesz kompa"
itp. itp. itp.

Azaroo 02-10-2004 21:51

Mnie w tibi wkurzaja dwie rzeczy: Duzy ping i nooby ktore blokuja depo :P
A tak to wszystko mi pasuje :D

Daebri3l 02-10-2004 21:57

A mnie denerwuje najbardziej cudowny napis : "Too many players online.Only players with premmium accounts are still allowed to enter"...
Próbuje sie wlogować od 19.15 . Już dochodzi 22.00!! No ale gdyby tego nie było ,na servach było by z 1600 osób.A wtedy gra by była denerwująca (lag, przeludnienie na expowiskach itd.). Ehh chciałbym mieć pacca,ale niestety rodzice mi nie kupią :(. A co do kupowania Pacca w tibii to wole nie próbowac drugi raz. Niedawno próbowalem i hackneli mi knajta 19 level z calym eq :(. Ale to wszystko przez moją glupote.

Pozdrawiam

dae

Ulrek 03-10-2004 00:21

Cytuj:

co was denerwuje jak gracie w tibie

Tibia

Gremlin 03-10-2004 00:59

Z RL jedyne co mnie denerwuje to Tata (nie rodzice tylko akurat Tata).

Gram sobie a tu nagle mnie wola, oczywiscie nie powie o co chodzi wiec ja ustawiam sie gdzies w bezpiecznym miejscu i ide zobaczyc o co chodzi... akurat "nasi" zdobyli punkty, nie zdobyli punktow, sendzia cos zle zadecydowal, itp, itp. - jak by mnie to obchodzilo

Definicja "nasi" - losowo wybrana jedna z dwuch druzyn grajaca w ogladanym obecnie przez mojego Tate meczu koszykowki, baseballa, footbala, pilki noznej, siatkowki wodnej, golfa, pokera sportowego, czy bierek podwodnych.

W grze jak jakis matol spamuje cos pod depo tak ze nie moge kliknac na "Message xxx" z oferta ktora sie ukazala przed tym zanim zaczal spamowac.

Nastepne co mnie ostatnio zaczyna denerwowac coraz bardziej to kolesie ktorzy mowia hi, 2 sekundy pozniej znowu hi, 10 sekund pozniej spam hi, jak juz odpowiem to sie pyta czy jestem Gremlin/Koles xxx, jesli jestem w dobrym humorze i odpowiem to albo milkna albo mowia "no to fajnie, widzialem cie na forum" - jestem na hero czy demonach czy innych potworach gdzie czeka sie po 5-10 minut na spawn to super mozemy pogadac przez 95% czasu i tak nic nie robie wiec zagadujecie do mnie na wlasna odpowiedzialnosc (tak latwo wam nie dam sie wymknac :) ), ale jesli sie wlasnie lognelem to prawdopodobnie wlasnie przygotowuje sie zeby gdzies isc albo odpowiadam na hi 30 innych osob ktore postanowily napisac mi na PM przed toba i naprawde powiedzenie czegokolwiek wiecej niz raz konczy sie ignorem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11.