Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Pomocy ban za nic;/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=119950)

olej92 05-03-2007 18:10

Pomocy ban za nic;/

Dzis na moim 43ms na celescie dostalem bana za to ze pisalem na trade "Sell War Hammer" -.- mozna jakos zglosic to do cipsoftu ze dostalem za byle co bana?! jak tak to prosze o pomoc jak napisac jaki adres itp informacje ;/ z góry bardzo dziekuje mam pacc a nei chce marnowac tych 7 dni =/

Marcin24 05-03-2007 18:13

Niemożliwe że dostałeś bana za pisanie "Sell War Hammer", musiałeś coś innego przeskrobać.

Parys 05-03-2007 18:21

Być może niechcący napisałeś coś na Trade po polsku?

Nevemu 05-03-2007 18:23

Masz 7 dni do odwołania się od banu.
Mogłby się Gm pomylić i taki jest problem.
Jak się odwołać? Sam nie wiem ale istnieje taka możliwość.

Marcjanx 05-03-2007 18:27

Też jest inny problem. GM Xadam zbanował pare osób na Xanterze za to że napisali "||||" na trade chodzi o:
Sell war hammer|||1k

Za takie gówno można dostać bana bo mówił żeby pisać bez jakiś "|" albo "&" lub "$" i inne. Posypało sie banów dla tych niższych lvli aby tych wyższych upomnieć.

stanlej1 05-03-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olej92 (Post 1302179)
Dzis na moim 43ms na celescie dostalem bana za to ze pisalem na trade "Sell War Hammer" -.- mozna jakos zglosic to do cipsoftu ze dostalem za byle co bana?! jak tak to prosze o pomoc jak napisac jaki adres itp informacje ;/ z góry bardzo dziekuje mam pacc a nei chce marnowac tych 7 dni =/

a no tak pomoge mowionc ze to skandal za trade bana dostac!!!

A tera sory ale zmienie na chwile temat czy jest ktos kto wie co to ots??Jak wie niech powie poda mi swoj ots na ktorym gra (czyli nazwe)i sproboje sobie znalesc 1 z tych najlepszych waszych napijanych otsow!!:] :] :]

Sceaux 05-03-2007 18:51

@up
Tu kazdy wie. A ta twoja zmiana tematu to OFF >.>
Wyjdz, w regulaminie forum jest wyraznie napisane ze tutaj NIC A NIC nie piszemy o otsach, mozemy grac, ale nic nie pytac (chyba ze PW :P)

PS: Nie czepiac sie mojego profilu :P

@topic

Zalezy jaki masz nick bo chyba sie Xadam na br wQrwil bo mu kochanego 8 lvla z lmm zabili :P i masz nick ze cie zbanuje :P

Nieugiety 05-03-2007 18:53

Gma dziewczyna rzuciła i tera sie wyzywa ;D

A tak na serio, to pewnie przez pomyłke napisales cos po polsku na g chacie or trade. Tak to jest jak sie nie zna regulaminu a pozniej marudzi, ze ban za nic ;)

stanlej1 05-03-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sceaux (Post 1302275)
@up
Wyjdz, w regulaminie forum jest wyraznie napisane ze tutaj NIC A NIC nie piszemy o otsach, mozemy grac, ale nic nie pytac (chyba ze PW :P)

PS: Nie czepiac sie mojego profilu :P

Nom ja czytalem regulamin co z 1 post o otsach nie moze byc??

Equinox 06-03-2007 15:02

Można dostać bana i odwoływanie nic Ci nie da. GM często traktuje to jako niepotrzebny spam.
Podobna sytuacja była na Julerze swego czasu. Xadam wbił i posypały się bany na trade za wszystkie:

~SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!

~^^&^&^&^&^&^&SELL BP HMM^&^&^&^&^&^^

~!!!!NEED!!!!!!GUILD!!!!!!!!FASSSTT!!!111

A przecież pisząc: Sell Crown Helmet - x,xk
I tak wszyscy wiedzą o co chodzi ;)

King Mati 07-03-2007 07:19

ale jak jesy ^*^ Sell golden boots ^*^ czy cos takiego ladniej wyglada :D

Mroku 07-03-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Equinox (Post 1303347)
Można dostać bana i odwoływanie nic Ci nie da. GM często traktuje to jako niepotrzebny spam.
Podobna sytuacja była na Julerze swego czasu. Xadam wbił i posypały się bany na trade za wszystkie:

~SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!SELL FS - 5k !!!

A przecież pisząc: Sell Crown Helmet - x,xk
I tak wszyscy wiedzą o co chodzi ;)

GM na Julerze byl ?! o.O wow

Foto_scr 07-03-2007 09:33

Cytuj:

Bo to przecież jest spam.
Nie można napisac raz: ,,Sell Fire Sword 5k", tylko -SEL FS!11SELL FS!! SELL FS!!!SELL FS - 5K, SELL FS !!1?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30.