![]() |
Second Life
Ogladałem dziś fakty na TVNie był tam artykuł o Grze "Second Life"...
Co lepsze można w tej grze zarobić niezła kaske :P wiecej o grze dowiedzie się na >> http://pl.wikipedia.org/wiki/Second_Life << i takie pytanie .. Gra ktoś może w tą gierkę ?:P i co wy o tym sądzicie |
Eeee... Głupie to. Kiedyś se zainstalowałem ale sie nie mogłem połapać i teraz leży gdzieś w odchłani mojego wielkiego dysku i się kurzy :p
|
No nie wiem jeszcze nie grałem :p narazie czytam jakies fota :p ale zapowiada się fajnie ^^
|
Z tego co widzę to zapowiada się fajnie... tylko nie widziałem dziennika może ktoś dać linka bo nie mogę znaleźć w internecie O.o . Fajne są filmiki na youtube :D. Chyba zacznę w to pogrywać czasem.
Pozdrowienia |
Zapowiada się bardzo fajnie. Szkoda tylko że są "zjam-packedowani". Czy trudno zrobic jakis model?
@edit: Gra dąży do lepszego : Rebelianci żądaja wiekszej swobody. Zaatakowali nawet sklep reeboka :) @edit2 : Zalozylem konto. Jak by co to nazywam się Str4t0s Oh (sic!) |
EEE, tez ogladalem TVN. BEZNADZIEJA. Grafika jak simsy i nie bede grac w to, poniewaz chyba im sie to spodobalo (zobaczymy za ~8lat XD).
|
Jakis gosciu zarobil 1mln dolarków :P
Wogle :p ciekawie tam "Pierwszym rewolucjonistą w Second Life jest Marshal Cahill. Mężczyzna doszedł do wniosku, że jego ulubiona gra podupada i postanowił coś zmienić - donosi "Los Angeles Times" (...). Zdetonował więc bombę atomową przed sklepem American Apparel - czytamy w "Los Angeles Times". |
Niedługo wyjdzie na jaw że osobą która zarobiła ten mln był ktoś z TVN za reklamę ;) (joke).
Pierwsze wrażenie: taka sobie gierka, ogulnie widać narazie mało znana w polsce, niby jest polska strona i forum ale tyle tam tych informacji (poradniki,tutoriale) że przeczytałem w 5-10 monut i nic się nie dowiedziałem co i jak. |
W Polsce raczej mauo popularne...
|
No mało tych poradników ale co tam :P najgorsze się zajerejstrowac bo w grze są jakies tutoriale :p
|
e jakieś dziwadło to nie gra.
płacisz za jakąś firtualną firme ;| (przynajmniej tak to zrozumiałem) prawdziwymi pieniędzmi. jakaś kolejna fantastyczna gra dla ludzi która odbiera tylko kase. B.E.Z.N.A.D.Z.I.E.J.A X( |
Konta sa darmo i platne jak w Tibi w platnych mozesz kupic sobie dzialke :P
A Za Free chodzisz do pracy itp... i zarabiasz realna kaske :P |
moża prawie wszystko darmo (za wirtualna kase) mozna zrobic. Tylko dzialki sa dla premiumow.
PS : Czy robienie objektow, robotow i samochodow itp. jest darmo? |
Chyba tak ale mozna tez kupic < za virtualne >
a ja ... mam problem z rejestracja :o chyba od opery :| |
Jak wyjsc z tej wyspy?
|
Bierzesz inventory i szperasz. Tam masz trzy lokacje. Tylko na mainlandzie mozna dostać takich lagow. Tam mapa jest ogromna, moze ze 30x większa niz ta poczatkowa.
|
wtf nie mogę się zalogować pisze
Login failed Second life is temporaily closed for maintenace Logins currently restriced to emploees only Ckeck www.secondlife.com for uptades edit AA juz wiem serv byl offline |
Zeby wyjsc z tej mapy nie trzeba robic tych wszystkich :p wystarczy dogory w Wrold wejsc i tam teleport too home cos takiego :)
Jakie macie nicki?:p Rafal Fride here :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |