Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Eternal Oblivion Dead! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120034)

preem 06-03-2007 15:26

Eternal Oblivion Dead!

Były najlepszy knight w tibii umiera w najwarzniejszych momentach, przy mecie!

http://img167.imageshack.us/img167/2...obldeadax0.png

Człowiek prwadził przez długi czas, a gdy wyprzedził go nasz rodak, PADŁ! Stres? Załamanie?

A wy co o tym sądzicie?

Cvonio 06-03-2007 15:33

już sikam w majtki
OMG a kogo to interesuje podnieciłeś się tym tak ;/

Iomer Thunderblade 06-03-2007 15:50

najważniejszych*

Pozatym, slyszales o czyms takim jak kick moze? Albo poprostu duzo crapu go lalo.

Jak to ktos tam powiedzial pierdolisz jak potluczony

dimi 06-03-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez preem (Post 1303379)

Człowiek prwadził przez długi czas, a gdy wyprzedził go nasz rodak, PADŁ! Stres? Załamanie?

A wy co o tym sądzicie?

STers załamanie ? w tym momencie zaliczylem zonka... ;d
a moze kick, padl net ... ?

kiedy skonczy sie (za przeproszeniem) pierdolenie o tym hi lvl przezywacie ich lvl
dedy i zycie chyba bardziej od nich samych ...

Marczio 06-03-2007 16:04

Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0

Foto_scr 06-03-2007 16:07

@up
Rotfl.
@temat
Powieś się na skakance.

omg_1991 06-03-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 1303395)
Slowami nie moge opisac tego co poczulem na rl po przeczytaniu tego posta....anyways...pie**olisz jak potluczony.

Co do tematu...szkoda mi eternala, szkoda ze padl :/

heh ....szkoda szkoda .... ;( to jest wielka legeda tibi :evul: heh ....

Tjor masaker pro skater 06-03-2007 16:39

Jeśli to nie jest podpucha,(a z tego co widze to nie jest) to żałuje twojemu najblizszemu otoczeniu. Zaprawde żyjemy w dniach ostatnich ; o

borowik_ 06-03-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez preem (Post 1303379)
Były najlepszy knight w tibii

Jak to byly?Widzial ktos kiedys lepszego knighta??Ja nie -.-

Zen 06-03-2007 16:58

loool moze bedziecie zakladac jeszcze tematy jak MDW , EO , TD i Seromontis zsika sie w majtki zeby nei zdedzic na demona... screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa.

Zkonczcie z tymi temnatami, tu nic nie jest isiotnego, nikogo to nie obchodzi ze zdedzil. Dajcie juz spokoj. To forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/

Piero 06-03-2007 17:01

Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza~ ...

n/c

P.S kogo za przeproszeniem obchodzi ze padl ? Zrozumialbym jakby padl od ludzi, ale od demona? Szkoda mi zzioma :\

Piotrek Marycha 06-03-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1303593)
loool moze bedziecie zakladac jeszcze tematy jak MDW , EO , TD i Seromontis zsika sie w majtki zeby nei zdedzic na demona... screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa.

Zkonczcie z tymi temnatami, tu nic nie jest isiotnego, nikogo to nie obchodzi ze zdedzil. Dajcie juz spokoj. To forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/

Cytuj:

zdedzic
Cytuj:

jak go mama im
Cytuj:

Zkonczcie
Cytuj:

isiotnego
To moze teraz ty sie pochwalisz ile masz lat?

BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego

Marchewka 06-03-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piero (Post 1303606)
Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza~ ...

n/c

P.S kogo za przeproszeniem obchodzi ze padl ? Zrozumialbym jakby padl od ludzi, ale od demona? Szkoda mi zzioma :\

zgadzam sie, widze tylko osoby konto zalozone dzisiaj i wpizdu tematow pisza "MDW 300lvl!" kisiel w gaciach.

preem 06-03-2007 17:36

No i teraz co ja mam powiedzieć? Zbluzgać was? Udajecie, że was to nie interesuje, a sami byście zobaczyli że zginął... za miesiąc. Zdziwiło mnie, że padł, lecz widać, że jest to dla was codziennością, że taka postać jak EO ginie. Końcowe zdanie napisałem z humorem, groteską ironii, lecz oczywiście ktoś MUSI się popisać jaki on to jest super " Bo mnie to nie interesuje muhahaha a ty masz kisiel w gaciach ahahah bo on padł hahaha!!!11". Większość taki właśnie poziom prezentuje, więc jeśli macie coś do powiedzenia, to przynajmniej niech to będzie odrobinę inteligentne :)

@ Piero - jak to kogo to interesuje? Ciebie! Bo po co wszedłeś do tematu który jest WYRAŹNIE zatytuowany i wiadomo o co chodzi? "Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza" - no to ładne masz plany na przyszłość.

@ Zen - "forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/", więc błagam Cię, usuń konto, nie będziesz już więcej odpowiedzialny za destrukcję forum. "screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa." - myślę, że chciałbyśzbaczyć takiego screena. Ale niestety nie zobaczysz. A to ci pech :/

@ borowik_ - przepraszam, mój błąd.

@ dimi - specjalnie dla ciebie, sucho, z pogardą - "Słuchajcie EO padł, pech, ale ch*j z tym, to mnie nie interesuje." Hm. "kiedy skonczy sie (za przeproszeniem) pierdolenie o tym hi lvl przezywacie ich lvl
dedy i zycie chyba bardziej od nich samych ..." Yes, my master. I dont know, my master.

@ Tjor - źle widzisz. Co do twoich "Czasów Ostatnich" - może się tak zabij? Już ulice będą czystsze, a czasy staną się przedostatnimi. Pozdrwienia od mojego otoczenia, one cie wszystkie pozdrawiają.

@ Foto_scr - tej co mi pożyczyłeś? Przykro mi, pożyczyłem Tjorowi, nie miał pomysłu jak oczyścić świat, pomyślałem, że twój pomysł będzie dobry. A może oddam ci coś innego do zabawy? Jakiegoś keya, którego dla zabawy rozbierzesz w Delphi? Ehh

No i przepraszam za możliwy brak "O" w tekście, klawiatura mi ją przycięła.

Pozdrowienia dla was od 12 letniego, wiszącego na skakance chłopca bez marzeń.

Sesef 06-03-2007 17:49

@autor tematu

zadzwoń do Radia Maryja może Ci Ojciec Dyrektor pomorze.

Foto_scr 06-03-2007 17:51

Cytuj:

A może oddam ci coś innego do zabawy? Jakiegoś keya, którego dla zabawy rozbierzesz w Delphi? Ehh
Jak chcesz, to możesz mi coś podesłać. Wszystko chętnie przejrzę.

Polecam, 12/10.
Cytuj:

Pozdrowienia dla was od 12 letniego, wiszącego na skakance chłopca bez marzeń.
Jakby coś, to ja z Gdańska jestem.

Theand 06-03-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1303468)
Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0

Tak to wszystko tłumaczy xD , myślę podobnie ; )

Zen 06-03-2007 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1303621)
To moze teraz ty sie pochwalisz ile masz lat?

BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego

te b;edy sa z tego ze szybko pisze. niepodoba sie? moze mam w podppisie napisac przep[raszam za moje b;ledy, tylko ze jak 3/4 lacznie z toba na tym forum dysleksji nie mam lat pewnie mam wiecej od ciebie,
a ten drugi koles co tam napisal na mnie ze powinienem opuscic forum, sam ospusc forum, poprostu wkur**a mnie takie cos jak t ymowisz i to co sie dzieje na tym forum, a i w przeciwisnstwie do ciebie na tym forum juz siedze troche czasu pajacu. A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala..... czyli wychodzi na to ze sam musisz wyjsc z tego forum. bb wielki dorosly pro i masta forumowiczu i pg'mowiczu i wogole wszystkim kim jestes wielki wszystko wiedzacy guru.

a nbiech strace bo szybko pisalem......sory za podwojne litery zangielszczenia, i przetasowania liter w slowach.

Pasi??

Coach 06-03-2007 18:29

up: pasi B)

topic: mysle ze mial problem z netem , ot co. Nie ma się czym podniecać

Ksabi 06-03-2007 18:33

Dzwońcie już do programu Interwencja, bo przez EO mogą zginąć kolejni, młodzi naśladowcy tego wielkiego mistrza ;) Nie możemy tego tak zostawić.

P.S. Zamieszczenie tego tematu sponsoruje firma DROM 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29.