![]() |
Mateusz Daragon Wielki !
Witam, film z Tibicams.com znalazlem go przedchwilom
Pozdro Wywalam link. 3 ptk ostrzeżenia z powodem: Link do Tibicams z fake filmem("hack me plx"). Byłoby miło, gdybyś przed wklejeniem linku sprawdził co tam się znajduje, a nie jak ślepa papuga kopiował wszystko bo "ma fajną nazwę" /Dwim |
@topic
Polecam pierw obejrzeć film potem go wklejać :)
|
Film znajdujący sie na tibicams.tibianetwork.net waży mniej juz 10kb co jest równoznaczne z tym że postać nagrywająca film przedstawia link na której jest zawarty plik o formacie *****
dalej nie musze tłumaczyć co to oznacza. A panu Dokniassoss'owi proponujemy wyjście z tego forum.:baby: |
Cytuj:
@down A oglądałeś go? |
Mowilem ze film na tibicams.com nie wiem czy key czy nie wkleilem bo filmik z mdw
|
@Milu~
jak filmik na tibicams moze byc 'brudny' ? po prostu pewnie w filmiku wystapi jakis 10 lvl, ktory bedzie kazal nam wejsc w link z koncowka *.sc r, ******, badz ******... |
Cytuj:
|
No to trzeba go było najpierw oglądnąć.
|
ludzie...jak juz zamieszczacie tutaj filmy z tibicams.tibianetwork.net to patrzcie jaki rozmiar ma ten film:baby: Jeśli film zamieszczony na tej stronie waży mniej niż 10kb to to jest pewniak że w tym filmie autor odeśle nas do strony z rozszerzeniem ***** , ***** itp...:baby:
|
@DexteroO
Wiesz, wszystko jest możliwe... Ja tam wole nie ryzykować ;) |
Kolejny i zapewne nie ostatni idiotyczny temat, w którym autor częstuje nas wirem albo sam nie wiem co nam podrzuca.
|
zamiast szukać filmy na tibicams.com - lepiej poszukaj słownika...
i naucz się poprawinie pisać nicki ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |