![]() |
Coś na odmianę
Update Tibia.pl prawdopodobnie przeciągnie się o ok. 10 dni, ponieważ danych jest masa i ciężko to wszystko uporządkować.
Ta niespodzianka miała być razem z otwarciem nowej Tibia.pl, ale skoro serwery już są, chcemy je udostępnić. Dzięki firmie Shooters.pl udostępniamy Wam dla relaksu dwa serwery gry Counter-Strike. Wszystko opisane jest tutaj. Wraz z updatem Tibia.pl powstanie osobny dział poświęcony dyskusjom na ten temat. Oraz całej konfiguracji serwerów. Przy okazji pamiętajcie o konkursie SMS! Jutro wyniki "PACC co 3 dni!". |
Gratuluje uruchomienia serverów CS'a ! Jest to naprawde swietny pomysl :) Pomimo iz sam CS'a nie posiadam ciesze sie ze Tibia.pl rozwija sie, a wszystkim uzytownikom forum gratuluje nabicie miliona postow :D Kazdy z nas ma w tym swoj udzial :)))
|
No ja mam nadzieję, że znikną te flashowe pop-upy, których za cholere nie idzie zamknąć.
|
Cytuj:
|
ehh cs.. jakos specjalnie nie przepadam za ta gra..
|
buuu ja bym pograł jakby to były servery pod Source'a :(
ale ogólnie gratuluję otwarcia 2 serverów ;p |
Alelluja
Bracia i Siostry dziękujmy tym dobrym ludziom, których zesłał nam łaskawy Bóg i raczył obdarzyć nas ich łaska, Alleluja :). Niech wszechmocny Pan was błogosławi. PS Poniosło mnie troszkę. PS2 Dzię-ku-je-my za serwery oczywiście. |
mam pytanie. Jest szansa otrzymania admina na serverze cs'a?
Pol roku temu garlem w cs'a(garlem lacznieprzez 4 lata)doszedlem do top10 Polski(obecnie clan w ktorym gralem jest w top3 co swiadczy ze dysponuje nienagannym poziomem gry). Znam sie na konfiguracji serverow i znam wszystkie komendy do tego potrzebne, moglbym zainstalowac ciekawy mappack(mieszanka aimow+dobra konfiguracja=servery bylyby popularne) P.S W rzeczy samej gram rowniez w Tibie:-) |
juz sciagam cs'a :D
|
Sweet ! :D
|
Teraz tak sobie patrze a tutaj na obu serwerach mapa cs_747 ... Mysle ze jak narazie nie bedzie tu duzo ludzi gralo a dawanie takich w sumie niepopularnych i duzych map tego nie poprawi;/ Ja tam napewno od czasu do czasu zajrze ;]
|
Cytuj:
|
Gratulacje, swietny pomysl, jak tylko bede mial nowego neta to napewno bede smigal :D
|
Cytuj:
|
Jesteście super :D .
|
Cytuj:
|
gratuluje :D
|
troszke malo osob gra jak narazie ale jest 8.20 to dlatego ;p
|
a jest tutaj vac? bo na steamie mam bana -.-'