![]() |
Tibia pod XP - error?
Yo ziomki...
Kupilem se nowego kompa tyle e nie moge wgrac 98 ani milenium wina tylko XP (wczesniej mialem 98(ale nie o to chodzi)),sciagnelem tibie 3.0 loguje sie... I caly czas mnie laczy i laczy........ czekam 15 minut i nic... chyba za 50 razem, wyskoczylo to z Cannon connect... Neta mam i wogole spox.. wiec moje pytanie brzmi: Jak zrobic aby tibia dzialala/czy to wina XP ? Z gory thx nara |
Nie znam XP ale mi sie zdaje ze we wlasciwosciach tibia***** zaznacz cos a'la "Kompatybilnosc z Windows 98..."
Cya in hell! |
re Up
Nie, mam winowsa XP i od paru miesiecy nie mialem lagow ani kickow. Sluchajta TO NIE WINA XP!!!!!!!!!!!!!!. Nie wiem dlaczego sie tak wszyscy uwzieli do tego XP... |
roOt,zeczywiscie jest takie cosik jak klikam prawy i wlasciwosci na tibie... lecz nic nie pomaga :/
Kurna a tak sie nudze,jest ktos wstanie mi pomoc? |
lol sciagnij sobie nwsza wersje tibi a nie 3.0. Dziwi cie to z eni chodzi pod XP skoro ta wersja była robiona na długo przed tym systemem?
|
a JEST JAKAS NOWSZA? WATPIE!
|
eee ? ja gran na windows XP i wszystko jest ok ... moze masz home edition ? :D
|
Cytuj:
|
R~O~T~F~L
Tibia 3.0 ;) skąd ty to ściągasz? nie grałem kiedy była ta wersja ale jeśli się nie mylę, to ona próbuje siępodłączyć do jakiegoś starego serwera logującego,, który wtedy był a teraz oczywiście go nie ma. Nawet gdyby się łączył do właściwego to i tak by system nie zaktualizował tak starej wersji- nie zagualizowałby nawet 7.25~ |
O <cenzura>,nie 3./0 tylko 7.3 :P
No szkoda.... ......... ........... Szkoda ze nie dziala!! |
Pomoc
Jeżeli wiesz jak zrobić aktualizacje (upgrade( systemu to zrób to chodzi mi o ściągnięcie nowych łatek to xp czasami ma się nie aktualizowany xp i dla tego nie działa
np mojej koleżance nie działalo gadu gadu ponieważ nie miala tych aktualizacji wejć na właściwości w moj komputer i tam daj na aktualizacje :P:P:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |