![]() |
Masakra w Carlin i AB
Naprawdę, jeden z lepszych filmików PK, jakie widziałem w ostatnim czasie.
Udział biorą 55ms, 24p, 26ms. Pada ok. 15 osób, w tym 69ek i 52ek (ten drugi dwukrotnie sie złożył). Tutaj link: 1337H4XOR Zapraszam do oglądania i komentowania. |
Śmierdzi mi tu czymś ...
|
@up
Wiedziałem, że znajdzie się ktoś taki jak Ty. Nie chcę, żeby przez Ciebie mi temat usunęli... Skaner online: www.virustotal.com Polecam! |
Czyzby kolejny pr0 evul haker?Zart jakby ktos nie zauwazyl...moze byscie popatrzyli co jest pod ukrytym linkiem?;'o
|
Scan taken on 08 Mar 2007 13:23:58 (GMT)
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing ... ale w rec. ciężko wykryć wirusa ... ale przyznaje że film 1 klasa |
Cytuj:
Cytuj:
Film fajny :} |
heh nice pk :P rotfl :P warto obejzec ;)
|
:up
Japa ... zrozum o co chodzi lamusie :\ @Foto_scr Zwracam honory :) , mam nadzieje że mi wybaczysz ? :) |
Cytuj:
Jeszcze raz zachęcam do ściągania i komentowania! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Padł jeszcze 80 EK. Świetny filmik! Fajne PvP, zgrana ekipa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Etan Marth
Nie będę się wdawał w kłótnie z 12 letnim dzieckiem z niedowładem zwieraczy ... i powiesz mi że każdy anty-vir wykryje wirusa w rec. :| wytłumacz mi to mój Mastah guru, evul pro hackerze. PS:nie najeżdzaj mi na matke cieciu . . . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rehost plx
(moj transfer z tibicams = 1kb/s) |
Zjebiste pekowanie ;)
|
Ups.......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |