Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Zegnaj Sossar !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12028)

Tomcio Kawiaczek 17-09-2004 21:02

Zegnaj Sossar !!!

... zycie jest piekne ale brutalne. dla sossara (wd. Azura 107 lvl ) bylo piekne ale jednak okazalo sie brutalne... dlaczego przez jakis pier..nych hakerow jets jednak to zycie brutalne ...byl tutorem (sossar)... to..dlaczego go zchokowali po ce byly te uleprzenia w zabezpieczeniach hasla dla pacc ... i tak to nic nie dalo... i juz w srod nas go...nie ma ... tyle godzin tyle przezyc ... poszlo sie je....ac smierc piepszonym hakerom niech zdychaja w kanalach ze szurami ... szm..ty X( !!!!!!

Wtajemniczony 17-09-2004 21:11

Life is Brutal
Naprawde szkoda chlopaka z 107 spasc na 42 lvl(chlopak sie zalamal napewno)
A propo hakerow jak kogos hakujecie to nie niszczcie mu tych lvlkow ktos w to tyle sily wlozyl a wy za jednym razem go niszczycie nie wystarczą wam rzeczy jakie zabierzecie.(pomyslcie na przyszlosc zanim cos zrobicie)
PS.HAKERZY są wsród nas(taka jest prawda niestety):(

Khan 17-09-2004 21:44

Dla mnie każdy utracony 1k expa to klęska... a co dopiero 60 levów. Jedyne co mozna powiedziec, to fakt ze byl (i jest) powszechnie lubiany i szanowany, wiec z pewnoscia znajda sie ci, ktorzy bedą go wpierać.
Osobiście Sossara nie znałem, lecz mam nadzieję, że pozbiera się do kupy i klęska jakiej doznał jeszcze bardziej podsyci w nim ogień walki.

aktus 17-09-2004 21:53

niestety sosser sie deletuje...

Khan 17-09-2004 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aktus
niestety sosser sie deletuje...

Hm... bład moim zdaniem.. wielki błąd... ale pod wpływem impulsu, kazdy by sie tak zachował.
Łatwo jest komentować patrząc z 3ej osoby.

Cóż.. niech Seth, Mars i Ares czuwają na nim, żeby więcej go taka krzywda nie spotkała.

...Ani nikogo innego...

aktus 17-09-2004 22:09

fakt faktem trzasnal to w ciagu roku bodajrze ( od poczatku serwa byl...) ale to jednak troche jest...

Cors Ent 18-09-2004 00:27

ta troche glupi koniec.
w sumie z pewnych wzgledow brak sossara jest mi na reke ale szkoda patrzec jak taki lvl odchodzi w niepamiec w tak glupi sposob.

btw. to nie jenden Sossar a caly sossar's team byl ;)

Algazor 18-09-2004 00:39

A ja mysle ze ten caly wielki Sossar uzywal jakis programow nielegalnych, wspomagajacych tibie i dlatego dostal hacka :( No coz zycie jest okrutne xD

aktus 18-09-2004 01:10

moze tak, moze nie... jednek sporo ludzi uzywa taskerow, tibiigg i innych wspomagaczy... wystarczy jeden keylogged napisany przez jakiegos du*** i koniec...

Cors Ent 18-09-2004 02:43

Przy kilku ownerach takie rzeczy sa mozliwe.
ktorys np wlaczyl tibie w jakims net cafe a tam keyloger na kompie
to sie zdarza w cafejach :(

Mefisto Er 18-09-2004 06:52

:(

Ja na jego miejscu nie deletowałbym postaci... sam byłemhackniety stracilem okolo 400k i 40lvl:/

Jak Bym dowrał na realu takiego hackera to by szlak go trafił...

Avalanche 18-09-2004 21:04

Szkoda gościa, wielka szkoda :(((((((((

Crusader Ronax 18-09-2004 21:16

Beznajdziejny koniec :(
Szkoda, bo na taki lvl na pewno trzeba było mocno zapracować, a wystarczył jeden idiota i wszstkie marzenia, wszelkie trudy zostają stracone :(
Aż łeska się w oku kręci.

Avalanche 19-09-2004 11:27

hmm....

Tylko dziwię się jak on mógł tak poprostu zlecieć ponad 60 lv w dół. Przecież miał tylku kolegów, którzy nie pozwolili by mu zginąć, i zabili by jego wrogów.

Xelloss Mettalium 19-09-2004 19:39

Zgadnijcie kto powrócił XD
http://img.photobucket.com/albums/v4.../zmien0001.jpg

CieMnY 19-09-2004 19:44

qufa =/ pech... ale to wiadomo ze tibia nie ma przyszlosci, mianowicie bedzie moment ze schackuja cala tibie, nie odwalilo m, tylko taka prawda, dlugo jeszcze na to poczkeamy... ale z +4lata moze ? bedzie p****zit, chyba ze CipSofT zmieni tegoly co do logowania sie... czytalem to nawet !!! i slyszalem od osob ktore wiezda co mowia i maja +30 lat...

Tomcio Kawiaczek 19-09-2004 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xelloss Mettalium

A skad wiesz ze to napewno Sossar ?? :p

Afinor 19-09-2004 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomcio Kawiaczek
A skad wiesz ze to napewno Sossar ?? :p

Jego Comment : "zrobilem to raz wiec czemu nie drugi?"
I podobny nick. 70% że to on.

@Topic
Ja rowniez zaluje(chociaz go nieznalem) ale zal mi ze az tyle lvli go zjechali.
Ja nigdy jeszcze nie zostalem hackniety i mam nadzieje ze nie beda (chyba ich narazie nie interesuje;p)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12.