![]() |
Ban
Jeju, dostałem bana za spam na 10 dni!! Ja chyba sie powiesze! Mam co prawda dopiero prawie 8 levelową postać ale i tak już jestem od niej uzależniony. 10 dni to dla mnie wieczność! :( Nie można tego przyśpieszyć?
|
Niestety ban to ban nie mozna tego przyspieszyc.
|
Cytuj:
|
Teraz to piszesz, gdy ja sobie już tam pogrzebałem i znalazłem możlwość niezgodzenia się z banem i napisałem do nich? No cóż trudno, a ile tak średnio dodają za coś takiego. Choć może mi się uda usunać tego bana. Właściwie był on za spam na targu gdy sprzedawałem sprzet, wiec nic zbyt wielkiego ;).
No i strasznie szybko odpowiadacie na nowe posty :). |
co to jest ten ban??
|
Ban to zablokowanie twojego konta za cos tam.... co zrobiles np za spam lub inne rzeczy nie dozwolone przez regulamin
|
Mi sie jeszcze nie zdarzył ale tesh 10 dni bym nie wytrzymal 8)
|
Cytuj:
|
ja moja pierwsza postacia dostalem bana na 4lvl za spam (sell sabre!:D ) ale mialem farta i moje odwolania przyniosly skutek i cofneli mi cala kare ( mowilem teksty w stylu ze ta postac jest moim zyciem i ze nie wiedzialem ze nie mozna spamowac:D:D:D ) . po prostu probuj i licz na miekkie serce gm:)
|
Cytuj:
to pomysl jakby kazdy tak sobie zaczol spamowac przeciez to nic zbyt wielkiego.. a caly trade chat stalby sie lekko nieczytelny i nienadajacy sie do uzytku |
Cytuj:
no nie?? |
to masz pecha stary
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
DOSTAŁEM BANA az na 10 dni za SPAM na trade kanale X( poscilem tylko 2 razy ze chcem sprzedac bp of GFB przed zbanowaniem nie dostalem nawet zadnego ostrzezenia! Wchodz na drugi dzin "Your Account is banished" O FUCk!! not o lipa wchodze na sronke na 10 dni no to odwyk od TIBI na 10 dni PA
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |