![]() |
Eternal Oblivion zmienił właściciela?
Nagle ni z tego ni z owego zmienił opis. Jest napisane, że "Trey Turtletamer jest najlepszym knightem w całej Tibii" - takie coś mógł napisać tylko ten Trey Turtleramer. Ponadto zaczął pisać, że chce kupić wszystkie itemy do addonów i najdziwniejsze: "Szukam graczy do polowania, używając moich pieniędzy i zwrócić loot do mnie". Normalnie pisze jak noob. I do tego dedł na demonie... Co o tym sądzicie?
|
moim zdaniem ten Trey Turtletamer moze byc jego starym kumplem, a reszta to buisness plan xD
|
Cytuj:
|
Zapytaj sie go na PRIV.
|
Cytuj:
|
Każdy sobie może zmienić opis , a co do jego śmierci na demonach to wyłącznie kick i tyle ; )
Może tak jak ktoś wyżej wspomniał Trey Turtletamer jest jego dawnym znajomym , albo eo szanuje go za całokształt ; ) Wracając do Treya sporo osób ma taki sam opis ; ] , po co w to wnikać . |
Cytuj:
@top: ojeeej, nie można napisać czegoś z szacunku do kogoś? To tak, jakbyś napisał, że Lech Kaczyński jest najlepszym prezydentem, jakiego Polska może mieć. Nie znaczy to, że nim jesteś, znaczy to jedynie, że jesteś w błędzie lub kłamiesz... |
A ja słyszałem gdzieś, że ktoś za oceanem sprzedał postać za pare tysięcy $... Może jednak to prawda...
|
Tak, ja jestem nowym ownerem eternala. Zadowolony?
|
Kupiłem go za 3gp
|
Cytuj:
|
Fuck kupilem EO za 2tys no i mama przyszla i mi kompa wylaczyla bo juz 48h nim gralem non stop i zginolem ;/ szykuje odwet krzeslem :D a no i hackli mi go teraz fuck nie wiem co mam robic ;/ to pewnie mi keylogera ktos parcelem przyslal do dp slyszalem o tym ;/;/ a no Trey jest the best bo to moja babcia nim kosi i za ten napis dzieli sie ze mna emeryturka :D:D
@topic: ludzie to gdyby mogli to by weszli high lvlom do dupy ;/ wystarczy zmienci jedna literke w opsie i juz!! afera!! zginal przez kicka czy nei kicka czy to takie wielkie wydarzenie ?? bedzie obchodzenie rocznicy jak WTC ?? :> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
po prostu ma powody zeby napisac tak w commencie
co do huncenia z jego kase - ma z tego tylko zyski bo jak da komus iles kasy to za loota dostanie duzo wiecej (czyli korzysc dla obu stron - darmowa kasa dla EO i exp dla drugiej strony :) nie zdziwilbym sie jakby sobie wbil 300 lvl dla satysfakcji itp a potem mnożył kase wlasnie w taki sposob - niezly biznes z tego ma |
Cytuj:
teraz kazdy 9 lvl druid bedzie to powtarzal pod dp w carlin :baby: :baby: :baby: :baby: |
Trey Turtletamer to postac ktora w 95% zostala zrobiona na bocie. O dowody nie prosic.
|
@up
<10 znaków> Pomyliło mi sie : | Pozdro |
Cytuj:
|
Jak widać, czytanie ze zrozumieniem nie jest mocną stroną użytkowników tego forum.
|
co was to obchodzi ?? :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |