![]() |
Fast'molt Rip
"Once upon a time there was born a little sorcerer...
... a sorcerer that we respect and will remember" This time I want to invite all of you to give at least four minutes of your lifes to him. "Pewnego razu urodził się mag... ... mag którego szanujemy, i o którym będziemy pamiętać Tym razem chciałbym zaprosić Was wszystkich do poświęcenia Mu chociaż 4 minut Waszego życia http://files.filefront.com/best_of_m.../fileinfo.html Film o [CHAR]Fast'molt [/CHAR] legendzie Aurea [GUILD]Fighting Alliance Group[/GUILD] Film zrobiony przez [CHAR]Xilef-Cat[/CHAR] (nie moj) _/ @down Nie wiem dokladnie a nie chce plotek rozsylac moze ktos z fagu powie |
za co go skasowali ?
|
Cytuj:
|
Delete dostał podobno za rzekomy Acc. Sharing...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Respect for him ;(
|
eHH...
Filmik 5/10 Usuneli go bo sharował ... Grzesiek Magus - jedenasto osobowa ekipa gra na tym charze ;p |
na refugii lorda pachnacego w ten sam sposob usuneli ahah, knight vielebny go reportnął i bibi.
|
Ahhh ...
Słabo się krył z tym sharingiem xd Miszczu Sharingu - Sz. P. Kałwa ;] |
Fainy film. Tylko szkoda że nie wrzucił kilka ssów z advanców molta. Bo te filmy z fragami były już po kilka razy publikowane i trochę nudzi to...
|
Fajny film, choc niczym sie nie wyroznia ;)
|
legenda jest Liam.
btw jakis rehost czy cos ? Cytuj:
|
Cytuj:
to byli warci siebie przeciwnicy, a teraz obaj są w 'holu chwały' Aurei. |
uploadnijcie to na google video :P
|
dobrze wiedziec. szkoda tylko, ze takich ludzi jak oni juz nie bedzie, CipSoft juz zrobil Tibię idiot-friendly, a ma byc "balansowanie profesji", czyli dodadza jeszcze kusze strzelajace z SD i 4x szybsze melee dla knighta.
a tak poza tym, to moglby ktos wrzucic mi na rapida ten filmik ? chetnie obejrze, a z obecnego hosta nie moge sciagnac. |
K.urwa xD Czy tylko mi sie sciagnal jakis film o CSie 500mb?xD!
Zrehostujcie mi gdzies ten film bo z tego hosta do 15 nie mozna sciagac. |
rehost plx... nie moge sciagnac
|
We are currently performing a network upgrade from now until 3am PST. During this time, some user files, uploads, and file management will be inaccessible.
Plax Rehotst plax ja tez chce popatrzeć:p :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |