![]() |
Pytanko.. [Help]
Więc mam pytanie w jakim programie najlepiej robić Avatary, Sygnatury?
Bo Userbery już wiem i sie w to zaczynam bawić :] i ogólnie jeszcze jakie mi są potrzebne programy żeby pobawić sie w Avatary.. Sygnatury itp :P |
Photoshop CS2 lub nowszy
|
GIMP.<znaki>
|
...a jeżeli te ci nie pasują, to odsyłam tutaj.
|
Ja proponuję to.
|
Mam dziwne przeczucie, że te userbary robisz super evul wypasionym generatorem...
Do wszystkiego (!) polecam Adobe Photoshop 9 CS 2. |
Chyba wystarczy "zaledwie" PS 7.0... Ja takiego używam.
|
aha dzięki.. na bank spróbuje.. z jakimś programem wymienionym u góry jeszcze 1 pytanko
mam program UserBar Generator 2.2 i jak robie se tego userbera to jak coś dam swojego to kolor jest biały a jak zmienić żeby kolor tła był taki sam jak na tym serku? :] |
Ehh... Właśnie dzięki tego typu programom UserBary straciły swój urok...
Zainstaluj se GIMP'a, przeczytaj ten tutorial, a będziesz mógł zrobić takiego ub'ka, jaki ci się będzie podobał. Pozdrowienia |
Cytuj:
Wiedziałem... Nie znam się na takich program i nie zamierzam ich poznawać. Zacznij pracę w PS, to Ci da większe pole do popisu. BTW. Pokaż jakiś z twoich userbarów... :) |
@ 2 up
tylko że miałem GIMP'a i troche sie nie umiem nim obsugiwać.. a bym też chciał sie pobawić w robienie Grafik..Avatarów sygnaturów i ubserów.. @ up ta tylko że "PS" dla poczotkujących chyba za trudny nie prawdasz? a zadnego poradnika do używania programów typu PS.. GIMP Nie znalazłem |
z takim podejsciem "to jest pewnie za trudne wiec nie bede tego robil" to daleko nie zajdziesz ;| a racej zara przestaniesz cokolwiek robic.. gimp i ps nie sa wcale takie trudne do opanowania, do wszystkiego masz opcje odpowiednie wystarczy poszukac albo poprobowac troche
|
Cytuj:
|
a z kąd wziąść PhotoShpo najnowszą wersje?
spróbuje sił w PS :P |
google.pl i szukaj triala : )
|
a jakiego photoshopa polecacie?
to se ściągne odrazu może ktoś dać link ; p |
Photoshop CS 2. Zdecydowanie najlepszy :P
|
a jeszcze 1 masz może linka? czy musze se poszukać? xP
@edit.. bo nieznalazłem ; d |
PS 9 CS2
link do cracka http://www.megaupload.com/pl/?d=XRBUBQEG zeby znalezc cs2 ps 9 polecam google.... |
a ma może ktoś linka do PhotoShopa już całego? a nie jakieś cracki.. itp.. bo poradnik już znalazłem..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |