![]() |
Ed/ms
Na jakim lvlu można by expic na dragach z visa, bez możliwośći padnięcia na combo? Po kazdym hicie e gran
|
polecam 2 dsy + rozdzka + vis
lvl hmm ciezko ocenic ale polecam utamo vita i minimum 400-500 wolnej many a najlepiej jakbys mial okolo w sumie z 800 many :P ale to roznie ludzie robia |
Lepiej jest bez utamo - mneijsze waste,ale nie wiem od jakiego lvla nie padne na combo
|
od 60 mozesz isc na combo nie padniesz
|
Cytuj:
stawiasz jednego ds'a ,on bloczy ci draga ,a ty naparzasz z vis i rozdzki BEZ UTAMO ,jak sie drag przerzuci to schodzisz ze schodkow(mysle ze mowisz o respie na ank). |
Cytuj:
|
Ja zacząłem od 60lvl bez summonów i utamo (strata expa który wyższe lvl mogą wykorzystać o wiele lepiej).
|
Cytuj:
drag sie odwroci combo,lezysz i kwiczysz nie zartuj sobie |
40lvl+ na lajcie bez problemow
|
Ja od 35 lvla expie z visa na dragach bez utamo i summonow. Wystarczy miec wprawe i dobrego neta :) Eq nie ma znaczenia.. plate set wystarczy
[edit] Odnosnie dobrego neta.. Mar 18 2007, 23:01:51 CET Died at Level 46 by a dragon Kicki rox! |
Cytuj:
@down Co to ma do rzeczy, że padają 100 lvle ? Rozumiesz co to jest combo ? |
Cytuj:
No wuajajaj 100lvle padają żal,trzeba troche umieć w to grać |
Mi drg kiedys za ~500 walnął to az sie spociłem ze zdziwienia ... i to bylo jak mial red hp i uciekal a ja zanim ;] ale szybko vita i dalej jazda
|
Bijac 1 draga naraz to bez problemu na 50 lvlu mozesz expic bez utamki i w miare bezpiecznie gdy bedziesz sie leczyl po kazdym wiekszym hicie ;) ja tak expilem dosc dlugo i nie padlem ;] i bez waste ;] 100 lvl tak jak mowicie przy 1 dragu nie ma bata zeby sie zlozyl... ale przy 2 juz moze... kumpel na 70+ lvlu padl bijac 1 dragi naraz i od tamtej pory staram sie tego unikac.. jak juz musze 2 dragi naraz a nie mam gdzie uciekac to utamka i rozwalam.. ale wtedy to troche waste ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myślę, że od 60 lvla można juz spokojnie chodzić na d lair lać dragi bez utamo i summonów. Co prawda liczy się wprawa i reflex bo w jednej chwili z full hp moze się zrobić 0 hp:). Na 67+ lvlu można próbować wchodzić w 2 dragi. Nie mówię o niedoświadczonych graczach (czyt. noob), którzy kupują acc:)
|
???
Mam takie pytanie bo zrobilem sobie druta i nie wiem czy druid ma czar w stylu visa bez pacc ?? plz powiedzcie bo na tibia.pl nic nie znalazlem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba wyraźnie napisałem ze padłem w 1 s z calego hp? I gdzie tu jest czas na obserwowanie? No, chyba że umiesz zatrzymywać czas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |