![]() |
Czy oplaca sie robic sorca na galanie ?
Siema mam dylemat robic sorka na Galanie samemu czy palka z qumplem we 2.
niemam pacca ale sie za 1-2 miech skombinuje. mam troche doswiadczenie w tibii i jakos mam napal na sorca ale sam niewiem... doradzie plx :p |
to jak sobie skombinujesz paca to wtedy zaloz postac... o ile sobie dobrze przypominam, to na nowych serwach moga sie logowac tylko pacc...
|
Aktus
Nie mylisz się przez pewien czas o starcie nowego serveru mog± się tylko logować osoby posiadaj±ce premium account, bo na rooku jest zbyt dużo osób i musz± być ograniczenia. Z upływem czasu limit graczy zostanie zmieniony. |
No no chlopaki, ale mu pomogliscie, gdyby byly jeszcze + i - to mieli byscie po - za nabijanie bezsensownych postow i niebardzo na temat.
On sie pytal jaka postac ma se stwozyc a wy piszecie ze na tym swiecie teraz tylko PACC mog± (czytanie ze zrozumieniem 1) A teraz na temat. Zrob se palka dojdz nim do ok 30lv i pozniej zrob sorcka runmakera i to ci powinno wystarczyc palkiem na dragony itp ;) zbierac kase na czary dla maga pozniej magiem bedziesz zarabiac na palka :P (jak juz bedziesz mial sd'ki, ale slysze ze bedziesz mial PACC'a wiec pozniej nawet bedziesz mogl sorckiem z blokerami na jakies mocniejsze monsterki chodzic. Powodzenia... |
i have delemat, sorc or knight in the new server ? 8o
|
Knight chyba najgorszy na nowe servery. Zarabiać może tylko z potworkow. I potrzebuje szybko dobrego sprzętu. A Sorc ma juz lepiej bo może zarabiać z hmmow chociaż :P
|
najlepszy jest chyba pall (choc sam sorciem gram). juz na dosyc niskim lvl moze bic uciekajac lub z blokerem stosunkowo mocne potforki. Dodatkowo, zeby wlaczyc nie potrzebuje raczej drogiego sprzetu..tylko kusza i bolty, zbroja i reszta jest raczej drugorzedna na poczatku gry, bo i tak robisz tak zeby cie potwor nie dopadł.
|
Cytuj:
ciezko jest zrobic sorcem 30 level tak szybciutko na nowiutkim serwie bo nie ma gratow odpowiednich do szybkiego expa. chwilowo mocne potwory beda mogly sie czuc bezpiecznie |
Jak powiedział pewien tibijski medrzec "Każda profesja jest dobra, gdy tylko umiesz ni± grać" - Zgadnijcie kto był tym medrcem? :P
|
jeszcze mi powiedz ze Ty??:D
|
stefek burczymucha? ;) edek z fabryki kredek? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |