![]() |
annihilator sorcs(4 movies) i demon helmet sorcs ;]
hmmz nudzi mi sie bo mam ip blocked to se postanowilem wsadzic na server i wam dac poolukac ;p
http://www.freewebs.com/zawisha/annihilatorsorcs.rec dobra nie mam juz ip blocked to tylko 1 filmik ;p moze jeszcze kiedy dodam reszte |
Fajne =] Od razu rozwalili Demony. Tylko szkoda, ze nie pokazali jak wchodza po nagrody.
|
Tyle że ten gosciu pokazać nie mógł bo miał deda +p. Zmniejszyłem predkość do 0 na końcu i zobaczyłem że ten i 2 innych dedneli. Został tylko jeden a czy sobie poradził tego niewiem xd.
|
nie, ani razu im sie nie udalo
za to demon helmet na loozie zrobili ;p |
Oni tego nie wykonali padli wszyscy widac jak zwolnisz prędkosc
ale gdyby mnieli wiecej many dali by rade |
buehehe
Lol!! Sorce to wymiatacze! :D ! Wszystko pieknie ale nie wiem co jest w srodku tego pudelka... plz prosze o odpowiedz( podobno teddy bear):P
:berserk: :berserk: :berserk: |
Hahahaha ale spoko tlye przygotowan UE poleciało. Przeżył Dark Demension i GRATZ MU po pierwsze 2 demony padły
|
Cool szkoda tylko deada i downgrade ;(
|
super filmik!!! zabraklo 1 ue!!! :(
Prosze o reszte filmikow plz!!! |
ee nikt nie chce a filmik nie wywolal zbyt wielkiej reakcji ;p nie jest warte zachodu wpychanie mi ich na server ;s
|
Pomocy
Jest napisane annihilator i demon helmet - annihilator ok , ale gdzie ten demon helmet ??
Plz pomocy |
Mi sie filmik bardzo podobal szkoda tylko ze na koncu padl 1 ue wiecej i demony bylyby upieczone:P I bardzo prosze o wiecej takich filmow naprzyklad DEMON HELMET QUEST jak jest napisane w temacie:)
|
|
Hehe
Sorce wymiatają ale troche im zabraklo :( wiecej takich filmów undefined Strubing-------- 27 sorcer----------36 mlvl-----------carlin ----------------Isara |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |