![]() |
Akcja na Senji
Wiec dostalem wiadomosc, ze jest zribiony trap przez 20 low lvli na Senji. Poszedlem to sprawdzic moim 8 lvlem palkiem i to sie okazalo prawda. Wiec postanowilismy ich rozgromic... Ofiara w trapie byl nawet 56 lvl ek.
http://members.lycos.co.uk/tibiaupload/lalala.rec Niestety nie trafilismy na to gdy wszyscy mieli skulle... |
Nie wiem jakie są te twoje filmiki bo jeszcze nie oglądałem,mam nadzieje że będą fajne.
Ale mam wielką prośbę w imieniu swoim i innych użytkowników oraz modków, abyś zrobił jeden temat ze swoimi filmikami a nie co jakiś czas robił nowy z jednym filmem. Ułatwia to kożystanie z forum i napewno zachęci wielu do jego oglądania. |
Tylko Nie To
Sorry... but the website you are looking for is no longer available on Tripod (or you may have mistyped the URL).
You will be automatically redirected to Lycos Tripod Homepage in 5 seconds. Czy wkoncu moglby ktos to naprawiec............czy moze tylko ja mam ten blad.......do mnie doprowadza do szalu :( tak samo jest np...w recu z behe :( |
ehhhhhhhhhhhhh
ja jako nie mgoe sciagnac sobie twojich filmow :( a tak mam na nie ochote :> :P
|
lol
Też padlem ofiara takiego trapa :( :( :( jak tu sie ne wk***ic kiedy masz 30 lvl a tu jakis h*j z 10 lvl z hmm i fb cie zabija......
ale jeszcze sie odegram... nie zapomnie im tego.... :berserk: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |