![]() |
Mateusz Dragon Wielki Vs Eternal Oblivion
Nigdzie nie widziałem tego filmiku na tibia.pl
Zachowane s± tam proporcje obu postaci tak jak w rl tibii i pokazane jest jak spisuj± się obie postacie, zreszt± sami zobaczcie :]. http://youtube.com/watch?v=FXzleuovtF8& |
Daj IP OTS'a ;)
|
toz wiadoma sprawa ze 300 druid nie ujebie solo 200 knighta a co dopiero 290 :O
|
hahahaah lol 2007
system of a down-war |
Yhy, swietnie porownanie, tylko szkoda ze to OTS.
|
Co jak co, ale symulacja fajna; p.
|
Hehe...Po pierwsze - Tibia.pl nie jest strona o otsach.Po drugie - umiejetnosci ownerow ,ktore graja owymi postaciami pozostawiaja wiele do zyczenia.
@Down - oczywiscie ,ze zauwazylem - tym bardziej ,ze zaczynalem grac w Tibie tamtych czasach ;) Tym niemniej praktycznie wieksza czesc duelu opierala sie na staniu w miejscu wiec trudno zeby ownerzy tych postaci zaprezentowali cos wielkiego. |
@up
Nie wiem, czy zauważyłe¶, ale przynajmniej nie korzystali z uh-bota ani aim-bota. |
To tylko OTS, nie można tego brać na poważnie, do prawdziwej walki EO vs MDW mu daleko... chociażby dlatego, że to nie oni kierowali tymi postaciami.
|
tak na bank eternal by nawalal w orsha z broni i caly czas sie przebijal i to jeszcze po 100+ a pozatym jak MDW wali z poxa to powinien walnac za 20 a nie za (i tu widzialem 3 cyfrowa liczbe) wiec niegadajcie ze proporcje sa dobre
|
Filmik jak dla mnie beznadziejny, nie spodobał mi się wcale. A już miałem nadzieję na filmik z test servera :/
|
Cytuj:
@Topic Nawet nawet :p |
Eee a czemu w pewnym momencie przestałe¶ sie uhać i czekałe¶ aż cie zjedzie do red hp i potem uh?Chujowe porownanie kto jest lepszy. ;)
|
Po 1. Ten OTS to chyba fast attak?
Po 2. Dragon Wielki mogl by na utani gran hur, time ringu i bohach tryzmac go na dzstans, chodz niewiadomo co bym zrobil taki ED ktory pierwszy raz walczy na pvp :] Po 3. Czemu Matej nie pil MF? Po 4. Ogladalem z 6 filmow jak zabija EO i zawse uzywal b arrows :P |
Cytuj:
@Topic Ładne ale szkoda że OTS |
Cytuj:
Jakby to było w prawdziwej tibii to by sie na*******ali tak długo, aż by komu¶ net kiknoł. EO max z exori walnie 600 (moze wiecej moze mniej) w innego playera i z ice rapiera tez okolo 250, a MDW jednym uhem ma hp na maxa. Tak samo w przypadku eternala. Spróbuj solo go zjechac z 4,5k hp gdy ten sie jeszcze uha. Jednak MDW miałby większe szanse na zwycięstwo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odp.
Cytuj:
@Topic: To wiadomo, że na OTSie jest zupełnie inaczej i w ogóle...z tego co wiem to MDW gra od pocz±tku na Non-PvP a taki EO gra na Amerze gdzie jest PvP a więc jednak EO miał by większe szanse na wygranie no bo w końcu umiejętno¶ci się głównie licz±. Ale wiadomo, teraz jest system Hotkeyów a więc nie jest już tak trudno jak za czasów Tibii 7.6<~ chociaż i wtedy pełno ludzi jechało na Botach. |
1. Najważniejsza rzecz, o której najwyraĽniej zapomniało wielu ludzi: ważny jest KTO steruje postaci±, a nie tylko sama postać.
2. EO, jak pare osób wyżej powiedziało, używałby BA... 3. Orsh na OTSie, a w rl Tibii to 2 różne rzeczy... 4. Nie ważny jest lvl... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |