Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   [Julera]Wydarzenia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120503)

P.R.O.S.T.O. 10-03-2007 13:12

[Julera]Wydarzenia.

Siemka!:) Zauważyłem, że na forum jest dosyć dużo doświadczonych graczy z Julera, a że nasz świat nie doczekał się żadnej pożądnej "Gazetki" od czasów tej prowadzonej przez Rafxa to postawnowiłem zapytać czy znalazł by się ktoś chętny do poprowadzenia owej. Wielu z Was pewnie by chciało wiedzieć czy jest jakaś wojna\organizacja questów albo kto jest znowu huntowany przez jakiegos pi********go(przepraszam za wyrażenia:P) High-LVLowego Brazola. Czekam na propozycje :))

Pozdrowienia :D

Bender. 24-03-2007 22:27

Nie ma co opowiadać o Julerze, wieje nudą jak zwykle, BR'y robią to co chcą a tego nie trzeba komentować bo trzeba by było prześledzić kilku letnią historie tego świata, ogólnie NIC.

Kajtus'hunter 23-04-2007 21:38

no jak to sie nic nie dzieje?.. ze niby brazylijcy robia co chca?.. niby tak .. ale ostatnio padli Dulokz, Herick Valter i Figibuh .. wszyscy oczywiscie z dark throne.. wiec jak narazie powinnismy sie cieszyc :confused:

Tador 04-05-2007 23:21

Widze ze w tym temacie nikt sie nie udziela,
Gram na julera i zapewniam ze duzo sie dzieje na julera.

Cherubim1 06-05-2007 21:09

Jak to w julera sie nic nie dzieje??????
ta jasne oczywiscie ktos se dowiedzial jak hakowac tibia acc i niskolevelowych graczy zaprasza do tzw gildi uwaga w julera hakerzy i glupie brazoleX( X( X( X( :evul: :evul:

Dreake 06-05-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cherubim1 (Post 1414859)
Jak to w julera sie nic nie dzieje??????
ta jasne oczywiscie ktos se dowiedzial jak hakowac tibia acc i niskolevelowych graczy zaprasza do tzw gildi uwaga w julera hakerzy i glupie brazoleX( X( X( X( :evul: :evul:

Koles hakerzy na julera ;) dobre :D
to nie są hakerzy tylko dzieci które nie umia grać w Tibie i za pomocą tak zwanego keyllogera, zdobywają passy innych graczy i tak jest na wszystkich serwerach.

pilio_fake09 07-05-2007 08:58

[CHAR]Pilio of Julera[/CHAR]
Pilio Here . Kilka a może i więcej osób mnie zna ale powiem tylko tyle.

Hakerzy są bo grają tutaj niejeden ma zapewne jakąś postać 50+ a hakuje dla zabawy i pieniążków w grze !!

Co do wojny to sam Wspieram Sir Fredda i innych Polaków [CHAR]Kanedziak[/CHAR] zginoł już 3-ci raz i co?? Dalej idzie się bić z tymi Pier******mi Brazolami ;P Tak pozatym to pozdro dla all i z [GUILD]Bright Light[/GUILD] i nie też.

pilio_fake09 07-05-2007 09:08

Lepiej się zająć czymś innym i udzielać się na bieżąco , a nie co jakiś czas ktoś tu wpadnie i popisze ;P Najlepiej będzie rozprzestrzeniać ten temat .

""Prośba"" Jak jesteście już tu i gracie w tibie to kopiujcie ten link i wysyłajcie znajomym !! To nic nie kosztuje a dzięki temu ten temat będzie bardziej rozwinięty . Im więcej osób się będzie udzielało tym lepiej to chyba jasne !!

~~*##Hail Pilio##*~~

Dreake 07-05-2007 21:26

Zgadzam się z tobą Pilio, trzeba brazolom skopać tyłki.
A co do Twojej prośby, przekaże wszystkim swoim ziomkom
z Julery żeby tu zaglądali od czasu do czasu:)

kylko 08-05-2007 11:51

tez gram na julerce nieda sie grac moimi maincharami mam hunta od El Big~ jak cos bede zaglondać moze macie SS z orsha ?

D.R.E.I 23-05-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez arth_jaja (Post 1446433)
Mam SS'y i Movie z Orshem...

Zdjęcia i Movie z Orshabalem z Julery !!
link: http://www.***********.com/742327263.html

twoj tata to rar a mama scr

Cossma 23-05-2007 20:42

Pilio noob :D hihihi btw. gdybym to ja miał więcej czasu to może sam bym napisał jakiś ciekawy temat o wojnie na naszej "koffanej" julerze, ale niestety od dobrych 2 tyg. nie mam czasu praktycznie na nic, nawet na wbicie kolejnego skilla w swordzie a tylko kilka % left, a gdzie mowa o expieniu czy odwiedzaniu forum :/ ciagle tylko praca, praca, praca :/ pozdro s2

pilio_fake09 25-05-2007 08:34

Cossma ty Jesteś Noob'em ;]

Po Pierwsze to Ja Posiadam Dziewczynę i Prace i Nie mam za dużo czasu ale od dzisiaj się to zmieni,tu zaglądam co 2gi dzień tylko nie odpowiadam na NooB'owskie Posty.

Co Mówić o expieniu ostatni swój Level Wbiłeś jakoś koło mnie
,a teraz byłem w wojnie ;)

[CHAR]Pilio of julera[/CHAR]

[CHAR]Cossma[/CHAR]

Jesteś w Guildi z Kolesiem Który Sprzedaje Pacc'a za K to czemu nie masz PACA? ;]

Cossma 26-05-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pilio_fake09 (Post 1448531)
Co Mówić o expieniu ostatni swój Level Wbiłeś jakoś koło mnie
,a teraz byłem w wojnie ;)

[char]Pilio of julera[/char]

[char]Cossma[/char]

Pilio tez cie lubie :D
BTW jakoś nie mam motywacji do expienia to skilluje :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pilio_fake09 (Post 1448531)
Jesteś w Guildi z Kolesiem Który Sprzedaje Pacc'a za K to czemu nie masz PACA? ;]

Plx nie pisz takich głupot
20:32 Longers [43]: podobno znasz kolesia co sprzedaje pacc za gp

widzisz co narobiłeś ?

pilio_fake09 29-05-2007 08:48

HeHaHu !!

Dobra Spoko Ale to Ty Zaczołeś ja mam Prace i Kobiete to Narazie Nie gram a Poza tym Teraz Jest Wojna i Jak tu isc Expic jak zachwile cie przyjda brazole Ubić !! [Fajnie Skilujesz ]

P.R.O.S.T.O. 29-05-2007 09:19

Wow.. widzę, że temat się trochę rozwinął :D co do wojny to wydaję mi się, że niedługo się skończy i wszystko wróci do normy :D
btw. Dobrze, że jeszcze tutaj kozak nie dotarł... ;D

Pozdro:D!

Cossma 29-05-2007 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pilio_fake09 (Post 1455383)
Dobra Spoko Ale to Ty Zaczołeś ja mam Prace i Kobiete to Narazie Nie gram a Poza tym Teraz Jest Wojna i Jak tu isc Expic jak zachwile cie przyjda brazole Ubić !! [Fajnie Skilujesz ]

Ja tez mam prace :p Dziewczyne hmm juz nie :D - muchchcha ale to nie przez Tibie :p A skillować narazie przestaje mysle że 90 sworda starczy na jakis czas. BTW. Czemu my nie wypilismy jeszcze browara np. w Olsztynie, ty masz do Olsztyna tylko 60km a ja jestem tam praktycznie 2-3 razy w miesiącu :p

SowaBez0ka 30-05-2007 13:59

Witam widzie ze dużej aktywność nie macie nie wszystkim hlvl z julery chce sie rejestrować widziałem na forum tylko Boba~ i Rafxa

Michal Maly 09-06-2007 17:58

a mnie ktos pamieta?:P julera byla fajna 2 lata temu teraz totalna beznadzieja jest. ale z wielka checia bym sobie jeszcze pogral tak jak dawniej ...

montura 09-06-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michal Maly (Post 1475430)
a mnie ktos pamieta?:P julera byla fajna 2 lata temu teraz totalna beznadzieja jest. ale z wielka checia bym sobie jeszcze pogral tak jak dawniej ...

Hmm Ja Cie pamietam. I nie tylko Ciebie ale tez Jacka, Dzioma, Czupakabre i pare innych osob. Faktycznie, julera byla fajna 2 lata temu gdy ja opuszczalem...

~Byku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45.