![]() |
[Julera]Wydarzenia.
Siemka!:) Zauważyłem, że na forum jest dosyć dużo doświadczonych graczy z Julera, a że nasz świat nie doczekał się żadnej pożądnej "Gazetki" od czasów tej prowadzonej przez Rafxa to postawnowiłem zapytać czy znalazł by się ktoś chętny do poprowadzenia owej. Wielu z Was pewnie by chciało wiedzieć czy jest jakaś wojna\organizacja questów albo kto jest znowu huntowany przez jakiegos pi********go(przepraszam za wyrażenia:P) High-LVLowego Brazola. Czekam na propozycje :))
Pozdrowienia :D |
Nie ma co opowiadać o Julerze, wieje nudą jak zwykle, BR'y robią to co chcą a tego nie trzeba komentować bo trzeba by było prześledzić kilku letnią historie tego świata, ogólnie NIC.
|
no jak to sie nic nie dzieje?.. ze niby brazylijcy robia co chca?.. niby tak .. ale ostatnio padli Dulokz, Herick Valter i Figibuh .. wszyscy oczywiscie z dark throne.. wiec jak narazie powinnismy sie cieszyc :confused:
|
Widze ze w tym temacie nikt sie nie udziela,
Gram na julera i zapewniam ze duzo sie dzieje na julera. |
Jak to w julera sie nic nie dzieje??????
ta jasne oczywiscie ktos se dowiedzial jak hakowac tibia acc i niskolevelowych graczy zaprasza do tzw gildi uwaga w julera hakerzy i glupie brazoleX( X( X( X( :evul: :evul: |
Cytuj:
to nie są hakerzy tylko dzieci które nie umia grać w Tibie i za pomocą tak zwanego keyllogera, zdobywają passy innych graczy i tak jest na wszystkich serwerach. |
[CHAR]Pilio of Julera[/CHAR]
Pilio Here . Kilka a może i więcej osób mnie zna ale powiem tylko tyle. Hakerzy są bo grają tutaj niejeden ma zapewne jakąś postać 50+ a hakuje dla zabawy i pieniążków w grze !! Co do wojny to sam Wspieram Sir Fredda i innych Polaków [CHAR]Kanedziak[/CHAR] zginoł już 3-ci raz i co?? Dalej idzie się bić z tymi Pier******mi Brazolami ;P Tak pozatym to pozdro dla all i z [GUILD]Bright Light[/GUILD] i nie też. |
Lepiej się zająć czymś innym i udzielać się na bieżąco , a nie co jakiś czas ktoś tu wpadnie i popisze ;P Najlepiej będzie rozprzestrzeniać ten temat .
""Prośba"" Jak jesteście już tu i gracie w tibie to kopiujcie ten link i wysyłajcie znajomym !! To nic nie kosztuje a dzięki temu ten temat będzie bardziej rozwinięty . Im więcej osób się będzie udzielało tym lepiej to chyba jasne !! ~~*##Hail Pilio##*~~ |
Zgadzam się z tobą Pilio, trzeba brazolom skopać tyłki.
A co do Twojej prośby, przekaże wszystkim swoim ziomkom z Julery żeby tu zaglądali od czasu do czasu:) |
tez gram na julerce nieda sie grac moimi maincharami mam hunta od El Big~ jak cos bede zaglondać moze macie SS z orsha ?
|
Cytuj:
|
Pilio noob :D hihihi btw. gdybym to ja miał więcej czasu to może sam bym napisał jakiś ciekawy temat o wojnie na naszej "koffanej" julerze, ale niestety od dobrych 2 tyg. nie mam czasu praktycznie na nic, nawet na wbicie kolejnego skilla w swordzie a tylko kilka % left, a gdzie mowa o expieniu czy odwiedzaniu forum :/ ciagle tylko praca, praca, praca :/ pozdro s2
|
Cossma ty Jesteś Noob'em ;]
Po Pierwsze to Ja Posiadam Dziewczynę i Prace i Nie mam za dużo czasu ale od dzisiaj się to zmieni,tu zaglądam co 2gi dzień tylko nie odpowiadam na NooB'owskie Posty.
Co Mówić o expieniu ostatni swój Level Wbiłeś jakoś koło mnie ,a teraz byłem w wojnie ;) [CHAR]Pilio of julera[/CHAR] [CHAR]Cossma[/CHAR] Jesteś w Guildi z Kolesiem Który Sprzedaje Pacc'a za K to czemu nie masz PACA? ;] |
Cytuj:
BTW jakoś nie mam motywacji do expienia to skilluje :p Cytuj:
20:32 Longers [43]: podobno znasz kolesia co sprzedaje pacc za gp widzisz co narobiłeś ? |
HeHaHu !!
Dobra Spoko Ale to Ty Zaczołeś ja mam Prace i Kobiete to Narazie Nie gram a Poza tym Teraz Jest Wojna i Jak tu isc Expic jak zachwile cie przyjda brazole Ubić !! [Fajnie Skilujesz ]
|
Wow.. widzę, że temat się trochę rozwinął :D co do wojny to wydaję mi się, że niedługo się skończy i wszystko wróci do normy :D
btw. Dobrze, że jeszcze tutaj kozak nie dotarł... ;D Pozdro:D! |
Cytuj:
|
Witam widzie ze dużej aktywność nie macie nie wszystkim hlvl z julery chce sie rejestrować widziałem na forum tylko Boba~ i Rafxa
|
a mnie ktos pamieta?:P julera byla fajna 2 lata temu teraz totalna beznadzieja jest. ale z wielka checia bym sobie jeszcze pogral tak jak dawniej ...
|
Cytuj:
~Byku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |