![]() |
Teksty typu congratulations itd.~
Jako, ze takiego tematu jeszcze nie zauwazylem, stworzylem go.
Mozecie tu wklejac jakies teksty typu congratulations, pisane dziwnymi literami i tak dalej. Ja osobiscie bym prosil o tekst : Frost trolls are blue~ pisane tymi fajnymi literami. Pozdrawiam, Carker. @down : Tak, chyba tak xd |
Chodzi ci o "leet"?
|
Łap!!
Znalazłem to u siebie na kompie.
Kod:
ĐęmŘn§ ĺRę RéĐ, Rö§† T®ôLL§ Arę ßLµë, MôŃkËĄ§ ÄRÉ HáPpĄ Ând G®ĺ†z †ô Ąöµ G . . . . . . . . . Z . R T . . A . . R T . G . . . . . . . . Z \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ •º°”˜¨¨˜”˜¨¨˜”°º•GRATZ•º°”˜¨¨˜˜¨¨˜”°º• \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ .·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸ ***!GRATZ*** ¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·. GRATZ FROM: THE NOOB \ (°.,,.°) / THE GS\\°º;::;º°// THE VAMP\';..;'/ THEPK¬_ (Ò.Ó) THE BEAR (¯;;=;;¯) AND ME! \ q(^,..,^)p / GRATZ FROM: THE NERD \ (°.,,.°) / THE GS \\°º;::;º°// THE VAMP \';..;'/ THE PK ¬_(Ò.Ó) AND ME! "\ (^.^) /'' - podobne do poprzedniego I moje ulubione: ÇÒÑG®@†Ú£À†ÌÓѧ 0Ñ †HÀ† ÀDVÅÑ©È ßµ† µ §†ÎLL §µ¢K @ÑD Ì HÓPÈ YÓÚ DÌÈ @ÑD £Ó§È ̆ Myśle że pomogłem. |
yyyy... nie bardzo wiem o co tu chodzi ...
@Down pogratulowac inteligencji ~~congratulations~~ hmm.... moze o to chodzi :P |
to sie spytaj mamy
|
@up
Jesli chciales byc smieszny to Ci sie nieudalo. |
Up:
Jeśli chciałeś być żałosny, to Ci się udało. Topic: Kolejny temat w stylu: "Dopiski do czarów" etc. Jak ktoś chce być ogrynalny niech sam wymyśli stosowny napis, bo większość userów zaglądających tu bedzie kopiowała czyjąś pracę. W ogólę tematy takiego pokroju są jak dla mnie nie potrzebne. #3 Down: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
....:::: Gz ::::....
Prawa autorskie i taki tam |
~~Gr@7z~~
xdd |
Cytuj:
Moze jeszcze bardziej mi pojedz? :< Wiesz, duzo ludzi tu sie stara by byc sup4 pr0 m4st4h ironii. Btw. Co twoj post wniosl do tematu? "(...) But u still suck and i hope u be banned and lose it." To tyle co mialem do powiedzenia o Tobie i twoim jak na swoj sposob wypowiadaniu sie, 79053804723 mastahu ironii. Jesli to ma byc temat do mowienia : Gratz!, zamiast np. ÇÒÑG®@†Ú£À†ÌÓѧ 0Ñ †HÀ† ÀDVÅÑ©È ßµ† µ §†ÎLL §µ¢K @ÑD Ì HÓPÈ YÓÚ DÌÈ @ÑD £Ó§È ̆ To wole zeby byl usuniety. Pozdrowienia, Carker. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |