![]() |
102 RP Hutning...., 120+/- per h (with arbalest)
Jak to 102 Royal Paladinem nabić 120k na godzine, jedno z najlepszych expowisk dla pala, no i w dodatku można zobaczyć jak działa arbalest.
Link. Tutaj |
01:27 Dammianissimo [91]: tibiabot.com potem download i "tibiabot NG"?
BUEHhehehe to mnie rozlozylo :D |
Myślałem, że solo (i się dziwiłem jak to możliwe :D) ale i tak nieźle :] Przynajmniej nie marnowałeś sd jak niektórzy xD Co do expa to masz racje - jedno z najlepszych, o ile nie najlepsze z expowisk dla pala :)
|
Możliwe jest solo, jest jeszcze jedno miejsce gdzie expi się z gfb i wychodzi 120+k na godzinę, potem umieszczę filmik.
|
Cytuj:
|
No ja nie twierdzilem, że to jest niemożliwe :P Możliwe jak najbardziej w tombach ale to jest waste..ale jak ktoś ma kase a chce szybko expić to nie widze przeszkód :P
|
Najs exp
btw. 13:15 Kal-Torak [200]: what u think? 13:15 Kal-Torak [200]: ted in char? or melevix 13:15 Kal-Torak [200]: nah 13:15 Kal-Torak [200]: 3 13:15 Kal-Torak [200]: real owner 13:15 Kal-Torak [200]: 1 owner of ted 13:15 Kal-Torak [200]: an melevix |
Cytuj:
Ctrl+r plz |
Nice =)
Mozesz napisac jaki waste, wklad, zwrot kasy ? I czy 105ek z sioterem ~100 ed da rade tam blokac ? |
Nice sam sie tam wybieram z ek i elderkiem:> A co do szybkich expowisk to bardzo przyjemnie na WL's i tez dosc szybki exp o ile resp jest jakis w miare:>
Ale i Tak Dragons rox |
Juz kiedys chyba bylo;] Ale i tak nice;p
|
Cytuj:
|
wypadalo by pokazać ten filmik panom z Cipsoftu zeby zobaczyli jakie sa smieszne hity z bolts i zeby w koncu zrozumieli ze należy cos z tym zrobic bo cos ta nowa kusza nie zabardzo pomaga co chwile te bolty pudłują dosłownie jak bicie u knajta -.- ale jak juz z power bolts zaczol jechac to juz ladnie to szło tylko ze szkoda ze one takie drogie... po sprowadzeniu infernal bolts powinni dac powerki do sklepu zeby 100 + palki mogły kupowac...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |