![]() |
91>91 Rp hunts Goroma Cults
Elo...chcialbym wam przedstawic moj swiezy filmik z cultow na Goromie...dosyc hardcorowo, zreszta zobaczcie sami :]...
Link: http://rapidshare.com/files/20461656...cults.rec.html Na tibicams nie wrzuce bo film zajmuje 2+ mb. Trwa godzine. Ewentualnie macie tutaj jeszcze speedyshare: http://www.speedyshare.com/819715695.html Eh...pomylilem sie w tytule...mialo byc 91>92 ofc :P |
Hoho gz palko xD...naprawde fajny huncik, i dobry exp...wdzie ze teraz kozak jestes :> Gz outfit.
|
Nonono bardzo ładny huncik i całkiem opłacalny :P
|
Tensh~ z morgany nie będę ujawniał mego nicku z morgany napewno mnie pamiętasz, pozdrów Marcina (Apydiona) w szkole ;P
@Film, fajny :) |
Heh nie było źle ale mogło być lepiej ;)
Btw dobiłeś mnie z tym co chwile "wtf" to mnie rozbraja :D W każdym razie podobają mi się filmy z cultami...Chyba kupie se 4 hymn i pójde na LB za pianino B) |
No NO az sie lezka w oku kreci jak widze ten name :>
Fajny filmik =] pozdro for ju Hail Kazu'ya team :) |
@Tenszi nie zgapiaj ze mnie :) Miałem pupkę w awatarze pierwszy :)
|
film sie przyda :P ile exp na h tam masz ?;>
|
Pierwszy raz jak bylem kontrolnie 55k/ nie cala godzine....conajmniej, nie przygladalem sie dokladnie.
Btw. dzisiaj tam padlem na kicku...grr -.-' @Vionia Ja mam ladniejsza pupke :< |
Cytuj:
Btwn, spójrz na kształty to może nawet te same :) |
Account buyerom nie mam czego gratulować.
|
Nice movie,ale według mnie na fibulii jest lepszy exp przy mniejszym waste.
Btw. Trochę bogaty jesteś.Jak ja bym miał tyle kasy arghhhh.... |
A mi odpalic sie nie chce ... ;/ Poprostu nie ma bledu tylko pisze Please Wait ~~~.
|
Cytuj:
Filmik spoko. |
A ja mam maly off ale zwiazany z tematem, jaki potrebny program to ogladania repow?8o
|
#Up
Do repów nie wiem ale do *.rec TibiaCams :) Pozdroo #Topic Gz adva ;-), łooo aleś Ty bogaty ^.- |
Ehh nie wiem czemu mi nie dziala link na speedy share ;/ , a na rapidzie mam limity... Moglby ktos wrzucic na jakis inny server?
|
Ja pierdole nauczycie sie czytac?This file has been deleted for the following reason: too old.
Jesli nie wiesz co to znaczy to nie moj problem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |