![]() |
Anni Candia, 4ms ue
Nie powiem aby nam wyszedl ten anni..... ale uczcie sie na bledach.
http://uploads.tibiabr.com/download....90d0199bf67b77 komentujcie. Sadzisz ze keylogger? to nie sciagaj. pozdro |
Ciekawie sie sprawy potoczyły... szkoda
Gratki for ju |
1 ue zabrakło :s
Gz dla ciebie. |
To Ci sie udalo :D Najwiekszego pecha mial ten przed drzwiami =o
|
Pewnie brat krzesłem dostał btw. :d
|
Cytuj:
|
hehe ale pech jedynie Tobie się udało ;D
|
Ładnie szkoda tylko że all padli ;/
|
Cytuj:
|
Śmieszny ten anni haha :D:D
|
aaa
jak bys go tak dlugo nie blokowal to by ten ostatni nie padl X( X( X( X(
|
H@h@h@h@h@h@
|
Cytuj:
|
Tak jest jak bez wiekszego przygotowania sie idzie na anni, w dodatku widac, ze nie mieli pojecia jak to zrobic ;s
A na koncu kazdy chcial ratowac wlasna dupe i tylko sie uhal zamiast zabic tego fe... w dodatku nie ma to jak zbloczyc kolege na anni ;S zal.pl Edit: a dobry byl Avan, ktoremu brat strzelil z Sd, LMAO! Jak to ktos napisal - H@H@H@H@H@H@H@H@ |
"... w dodatku nie ma to jak zbloczyc kolege na anni ;S"
Widac slepy jestes. po 1. to ja zabilem fe, i odrazu wyszedlem, a avan mial pecha i dostal geb + combo. Przygotowanie bylo dosc dobre, poprostu avanowi braklo many, a arro walnal misslicka.... (byl to test 1 annihilatora, bylismy nastawieni bardziej negatywni) |
@up
na takie questy powinniście się nastawiać pozytywnie w jak największym tego słowa znaczeniu :D, ale cóż następnym razem myślę, że tamtym się uda :]. |
Fejkowiec, a kim, bądź czym ty k.... jesteś żeby oceniać czyjąś prace?
Robiłeś dziecko coś takiego jak annihilator sorcami na takich lvlach? (ponizej 125-130 jest to WIELKIE RYZYKO). Nie? Więc idź pokomentować tematy w których początkujący gracze cieszą się z nabitego 15 lvla. Pozatym jeśli umiesz to WEŹ TO NA LOGIKE. Avan powinien skupić się na UHANIU siebie, gdyż był narażony na E-BEAMA, a Iris SDKNĄŁ w FE tak jak powinien zrobić. Jeśli jednak nie pojąłeś za bardzo o co chodzi, to włącz tibie pograj troche wbij ten lvl, jeśli będziesz grać uczciwie i masz troche oleju we łbie to się czegoś nauczysz. Pozdrowienia, od ostrego w słowie jak zwykle, aczkolwiek nie przeginającego pały Mistrza Ciemności. P.S. Który masz poziom w tibii? :) |
#Master_Of_Darkness
Wiedz dobrze, ze robilem Sorcem anni na 134 lvlu ... i jakoś nie padłem. Pozdrawiam. |
nie
Cytuj:
|
Pech, ale tobie się udało, GZ!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |