![]() |
No-pvp Trap Part4 (inne miejsce)
Ziomalowi chyba sie nudzi I niema co robic xD Wiec szuka innego miejsca B)
Nie zdradzac loota xD http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/20331 http://www.speedyshare.com/266324732.html Tez musze sprobowac tego :D Niech się tylko ban skonczy :D :] |
Rehost plx.
|
super sa te filmy z trapow , lepsze od pkenda :D
|
W porównaniu z poprzednim filmikiem to łup jest żałosny.
Dwa witche - lepsze combo. Co ta era różdżek zrobiła z ludźmi, że zapomnieli o runach ofensywnych... Cytuj:
|
Ładnie, ale zawsze ktoś może Ci potworki pozabijać po drugiej stronie. ;P
Loocik niczego sobie :) @up Dokładnie ludzie (do max 50~lvl) już nie wiedzą co to hmm, gfb itd... :/ |
Nieźle, trzeba będzie spróbować ;>
|
ale ten 46~ to byl niezly :D zeby sie dac w taką meline wprowadzic xD i 2 pasc Zalosne :D
|
ahahahah ten drut to jednak kozak xD
|
Mnie ten 14 lvl rozbawil "noob to ty!" XD Juz go mial, a tu zonk.
|
W przypadku owego trapa summon tu nic nieda xD
|
I to pokazuje dlaczego światy non-pvp są chu***e.
Na pvp nOObowi kulka w maskę i leży a tak lipa. |
@up
Wy "pekujecie" Oni trapuja xD takie sa uroki no-pvp :D |
kozackie XD pierwszy film (z mino magami) tez. ehsuehusheuhseuse
|
Już są efekty publikacji tych filmików... Chwilę temu (non pvp Candia) kolegę ms 53 mi strapowali... ;s Przeżył bo zdążyłem przyfrunąć, aczkolwiek 4bp mf poszły..
Teraz noobstwo będzie miało nową rozrywkę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
16:23 Soulmann [46]: biegles za jakims bp ktory taszczyli po ziemi? 16:23 xxx [53]: nie 16:23 xxx [53]: bieglem pomoc kolezance 16:23 xxx [53]: ona padla zanim dobieglem 16:24 xxx [53]: pozniej 2 mnei wpychalo Najzabawniejsze jest to, że niezbyt dobrze skopiowali pomysł autora tematu i trapa wykonywac musieli w... 4 osoby. Wszyscy 45+, genialne po prostu. Ale szybko tego pożałują ;] |
No cóż w takim razie to wina koleżanki. A trap w którym uczestniczą 4 osoby to już rzeczywiście przesada.
|
Luminera to gówno... choć jeden próbuje "oczyścić świat z ludzkiego śmiecia".
|
co mialem polewke co jak widzilem ten filmik jka mozna nie nosic chocby po 1 runie z z jarzddego czaru -.- zal i to nooby na noob pvp ganiaja za bp zal ja gram na noob pvp i jakos jescze nigdy mnie nie trapneli a gram juz 3 miechy :P
|
Ale w sumie autor takich filmików dobrze robi - wszystkie te osoby, które zginęły wychowane przez erę różdżek dla czarodziei i lasek dla druidków, w pełni zasłużyły sobie na śmierć. Złodziei trzeba tępić. Niezłe oczyszczanie świata z bandy baranów i noobów, którzy w dodatku nie wiedzą, co to jest runa gfb.
Cytuj:
j/w |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |