![]() |
180 ms blokuje demki dla 80 elite
Ciezko nazwac ten film :P
wbijam 180 lvl blokujac demki 80 elite http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20349 pzdr. |
Troszke ci many zeszło na te exury gran :P gz
|
14:09 Yaqbov Cor'Leone [37]: BUY BLUE ROBE U SELL?? POLAND??
lol........ gz ;] 1. raz sie spotykam,zeby ms bloczyl demca dla kina :P |
Congratulations
|
Wchodze, mysle - ciekawe, sciagam, a tam Makaveli ; D Nice.
Watch this! http://i13.tinypic.com/40o5ba1.jpg |
MAKA GOGOGO 200!
Gratz! |
Gratz :)
17:20 Orzel Thug [80]: tu som explo Owned |
gratz. Mieszkam 10 km od Ciebie
|
Cytuj:
Widze ze nie ktorzy, ogladaja filmy, zeby zobaczyc kto cos zrobil zle. Szkoda, ze nie skomentowales, czegos co ma cokolwiek wspolnego z gra, a nie z jezykiem polskim, no coz... Ps. Ten tylko nie popelnia bledow, co nic nie robi. |
Ładnie Maka full mana zeszła :]
Go Go 200 :) btw. fajna staminka :) |
haha Maka jeszcze raz gratuluję :] a co do Orla to najlepiej nie zwracać na niego uwagi :] to taki śmieszny człowiek xD
|
Cytuj:
Taa staminka fajna bo widzisz, wczesniej pechowo 2 kicki w 10 min 5 lvli w dol (6mln exp), spadlem na drugie miejsce, pozniej choroba prawie dwa tygodnie, w koncu trzabylo cos poexpic i wrocic na 1 miejsce :] Lepiej byc chyba pierwszym niz drugim :P pozatym chce zrobic ten 200 poki jeszcze pracuje w kafejce i mam duzo czasu na gre, ale to juz ostatni miesiac, wiadomo ze w domu juz tyle nie bede gral. Pozatym wreszcie nie mam kickow, odkad kupilem nowego kompa, tylko jeden na prawie dwa tygodnie, a wczesniej mialem codziennie. Ps. Czy mi sie wydaje czy coraz wiecej ludzi grajacych w Tibie jedzie na srucie? xD |
Gz 180^^
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Orzel Thug padl dzisiaj po 13~ i stracil dwa lvle, ma 78 i latal dzisiaj pod depo w Ankrahmun z botem, ktory zmienial mu co chwile outfit szybko... Zal.pl dziecko takie >_>
|
Cytuj:
btw. slowo "sory" z jakiego jezyka pochodzi? bo w jezyku polskim o nim nie slyszalem, z angielskiego nie jestem dobry, ale tez raczej nie slyszalem xD Sorry ale nie moglem tego nie zauwazyc :P Kazdy popelnia bledy, nie staram sie byc idealem, Ty rowniez im nie jestes. Cytuj:
Kuva mac, co za ironia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do ssa, spox ;ddd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |