![]() |
Ankieta na erig.net
Na www.erig.net znalazłem cos takiego:D:D Jest to jedna z ankiet. mnie to roz¶mieszyło:D:D
Which statement is illegal in trade channel? [ ]Selling SoV for USD 500 [ ]I search a vice leader to join my guild! msg me! [ ]<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<~~~~~~~~~~Selling spike sword, p-ammy ~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> [ ]SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH... [ ]Need sorc + druid for desert quest, big reward!! [ ]Uwaga Kurzekase To Powazny Zlodziej Ukradl Mi Knight Legsy Wiec Wiem Uwarzajcie Na Niego [ ]Sell C-shield , F-axe , Dragon Lance (Msg Me Fast) [ ]Selling a car with low mileage |
Pierwsze, szóste i ostatnie.
|
Jemu chodziło o to że po polsku jest napisane na erig net jak jaki¶ nobek co¶pisze niż pomoc w odp na pytania :)
|
Jemu nie chodziło o to, które jest poprawne, tylko o to, że ¶mieszy go wypowiedĽ naszego rodaka :)
|
Nie ten dział
btw.1,3,4,6 i ostatnie. @down Zaznaczyłem "btw". A tak to tylko powiedziałem, że nie ten dział. Takie texty to codzienno¶ć. Tak, tak, nie dziwcie się, że obcokrajowcy widz± w polakach debili. Swoj± drog± jestem dla ciebie kim¶ ważnym? MisiaczQ? ^^ |
Lepiej piszcie o co chodzi w nawiasach bo s± ludzie którzy nie łapi± o co biega czasami.
@up: Ty tez ? ;| Nie spowiedzialem się No ofc, ze jestes ;* A tak na serio to poprostu widze Cie czesto na forum i myslalem, ze jako stary uzytkownik zrozumiesz sens tego tematu xP |
A propo przed chwila skusiłem sie an 1 pytaniu, kurde a moglem byc tutorem :/
|
Cytuj:
|
Nawiasy --> [ ] to pole w którym trzeba zaznaczyć odpowiedĽ. Pytanie brzmi "co według ciebie jest nielegalne na trade chanell" Mnie osobi¶cie roz¶mieszyła opcja która jest napisana po polsku;)
Je¶li to nie ten dział na tego typu posty to poprostu tu nie zagl±daj i nie komentuj -.-X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |