![]() |
PACC Poczta ( ale jaja :] )
A wiec chcialem sobie kupic pacca , przelew za drogi, a dostepu do kart kredytowych nie mam, zostala mi poczta. Przeczytalem wasz poradnik jak to zrobic, poszedlem na poczte w Opolu ( nie glowna ) i mowi :
Dzien dobry chcial bym wyslac pieniadze do niemiec. Odp: Mozna to zrobic ale tylko polskie pieniadze.. ( w tym momencie troche zglupialem ) Wyszedlem z poczty pomyslalem wrocilem i sie pytam czy moge wyslap pieniadze w kopercie listem priorytetowym to babka mnie opieprzyla ze mowie tak glosno i wszyscy slysza. W tym momencie chcialem sie zapytac jej czemu robi z siebie i ze swoich kolegow zlodzieji ale olalem ja i wyszedlem. Potem poszedlem na poczte Glówna kupilem koperte i 1 karte, kartke zgialem tak zeby ( wrazie jak by ktos probowal przejzec koperte na wylot ) zaslaniala $$ wrzucilem 22$ nr ref. napisalem dokladny adres poszedlem do okienga powiedzialem ze chce wyslac list priorytetowy, babka zwazyla dala znaczek podbila priorytet kazala zaplacic 2.60 ( jakos tak malo :/ ) i wrzucilem koperte do czerwonej skrzynki. Bylo to w poniedzialek jest Sobota. zobaczymy czy poczta zrobi mi wystrzal czy nie , poczytam jeszcze tydzien. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |