![]() |
Cyklopy drutem
Witam
Moje pytanie jest takie jak w temacie:] Czy opłaca sie solować cyklopy druidem na 15lvl z moonlight rodem?Mam jeszcze w razie czego bp poison fieldow i kilka ihów. Mam zamiar expić na respie na femor hills. i teraz tak: 1. Czy mi się zwróci kasa za runy? 2. Ile wyciągne expa na 1h huncenia? 3. Czy jest możliwy zgon? PS. Użyłem magicznego przycisku Szukaj ale nic nie znalazłem 8o @down Chodziło mi oto czy jest szansa na zgon expiać druidem na cyckach a nie knightem na ratach |
ja ci odpowiem na ostatnie pytanie
zgon jest mozliwy nawet na racie 150 elite knightem potrzeba tylko 8 ratow i odpowiednio duzo czasu... wiec pytanie imo troche glupie (no i oczywiscie brak eq:P) |
Pewnie, ze ci sie oplaca. Wiekszosc sorcow, drutow leci na cyce po wyjsciu z wyspy newbie. Dobry exp
Oczywiscie ze dednac mozesz, wystarczy lag albo jakis noob, ktory zacznie cie bloczyc. |
na 15 lvl bedizesz mniej wiecej chodzil tak szybko jak cyc moze troche szybciej, moim zdaniem bedziesz szybciej expil na rotach np na fibuli
|
No własnie na moim serwerze czasem lagi są, a noobków raczej mało tam sie kręci:p
@up Roty mi sie już znudziły, moim zdaniem za mały exp |
omg kurwa kiedys sie 27 lvl z whammerem wbijalo na rotach a teraz ci sie na 15 nudza...
powodzenia tibio |
Cytuj:
|
Cytuj:
raptem rok temu .... pamietam jeszcze jak sswoim drutem expilem do 28lvla roty a do 40 lvla tomby z monkami i hmmami :D bo jeszcze wandow nie bylo i mana wolno rosla @topic idz lepiej na poh cyce tam bedzie lepszy exp a i najlepiej poczekaj do volcanic roda bo ma wiekszy zasieg noi wieksze dmg zadaje |
@up
No i co z tego, ze rok temu omg. Nadal to jest kiedys... Dzieki za info o ktorym niewiedzialem. |
Ja ci proponuje zobaczyc pod Thais jest taki resp 4x 3 cyce czyli 12 cyckow mozna lurowac pojedynczo :). Na 19 lvlu idz na femor bo tam jest juz trudniej :)
|
Według mnie sie nie opłaca , lepiej expić na rotach czy soldach . Cyce są zwykle zajęte , a co do pokonania to spokojnie na 8 lvlu mozna chodzic , tylko wiadomo ze jakis lag czy trap i padasz ;p .
|
Cytuj:
Po za tym mozna isc na Mount Sternum jeszcze :) |
1. Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+
2. Zamiast poison fields weź 2bp mf 3. Używaj IH tylko jeśli jest naprawdę niebezpiecznie. Jeśli nie ma niebezpieczeństwa(biją Cię ze 2 cyce najwyżej) to wystarczy Exura Gran 4. Jako miejsce swego hunta wybierz Mount Sternum, ale uważaj na PK |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No nie wiem, cyc moze czasem sprawic niemiłą niespodzianke i w k-legach + blue robe pierdyknąc za 60. Co do "Cyklopowania" na 15 lvl..........lepiej idz na soldy....kasa większa......exp taki sam bo przy zaludnieniu Mount Sternum(czasem doslownie o 1 Cyca biją się 3 nooby) lepiej znaleźć inne expowisko.Na cyce tylko rano i z V-rodem. Nie mowie ze z moonlight sie nie da, ale jednak Volcanic ma wiekszy zasieg, silniejsze obrazenia. Podsumowując: WYLUZUJ SOBIE CYKLOPY! |
moj brat je solowal 11lvl drut, ale dedl po jakims czasie ^^
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |