![]() |
Mermaid Comb Quest
Mermaid Comb Quest w wykonaniu członków gildii Sacrum z Aldory.
http://www.**************/file/nhst7q lub http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20398 Miłego oglądania. |
Kłest spojling...
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Myszoon Nie chcesz sobie psuć zabawy w rozwiązywaniu questów? Nie oglądaj :) W temacie jasno jest zaznaczone o czym jest film nikt tu nikogo nie zmusza do oglądania na siłę.
@Topic Filmik ciekawy :) btw tp is illegal 8o |
pierwszy raz widze quary w akcji :P film dosc dobry
|
Przyda się ten filmik ;]
A co do QS istnieje prosta zasada... Nie chcesz nie oglądaj ;] (Belleos) |
Dzięki za ten filmik :) Mam zamiar zrobić ten quest w tym tyg :P
|
Cytuj:
@topic heh dzieki za ten film bo ja sam bedetam szedl wiec chce wiedziec jak bedzie po drodze ;D |
Mam 2 pytania :)
Za ile można sprzedać Mermaid Comb :> Czy trzeba mieć jakieś inne questy zrobione do wykonania w/w questa? Bless |
@up
Jego cena jest zalerzna od swiata i od ilosci osób kóre wykonaly tego questa, a zeby go zrobic trzeba miec ESQ (Explorera) |
Cytuj:
zależna;) |
Wiele osób uważa, że quest ten adresowany jest raczej do zdecydowanie wyższolevelowych postaci, dlatego chciałem pokazać, że wystarczy zgrany team i zdobycie owego grzebyczka nie stanowi problemu. Znacznie mniej przyjemne jest wykonanie niezbędnego do niego explorer society questu, gdyż pochłania około 3-4h. Co do ceny mermaid comba to w zależności od wieku serwera myślę, że kształtuje się na poziomie 50-200k.
|
@Up
3-4h jezeli wiesz gdzie isc i gdzie dany przedmiot sie znajduje... Ogladalem filmik jak jedna ekipa robila tego questa - 15 osob +/- z czego 3 padly... Tak jak powiedziales zgrana ekipa to podstawa no i wielkie GZ za wykonanie questu. |
najs filmik, bardzo dobre akcje w zespole 9/10
1 odjolem za to ze all sie bali wejsc na final ;p |
@Up
Jak to się bali ;) ? A ja to niby co ? Bez wahania lurowałem quary pod drabinkę i sam widziałeś, że w jednej turze zleciało mi 1250 many i około 750 hp tylko sorki zaspały i nie waliły ue bezpośrednio po mnie :p . Ważne, że wszyscy przeżyli i udało się :) |
w takim razie to ten -1 pkt jest za organizacje w "final roomie" :P
|
Cytuj:
1,5h-2h i zrobiony ... Wcale nie taki trudny jest ;) |
@Up
8o Jeśli twierdzisz, że zrobiliście Mermaid Comba razem z Explorerem w 2h to jestem gotów dać Ci mpa -.- |
Cytuj:
Explorer to 15-25 min.. a 1,5h~ wystarczy na szabelke ;OO |
Wyjebany jest ten quest ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |