![]() |
Tibia Animated Movie
Filmik nie mój, nie wiem czy było.
Osobiście mi sie bardzo podoba chłopak ma talent i kreatywność. Muzyka pasuje bardzo ładnie http://www.youtube.com/watch?v=yp7DpYZN1IQ Muzyka z filmiku to : Jamie Kennedy & Stu Stone - Circle Circle Dot Dot KOMENTOWAĆ :) |
lepsze by bylo cos z polskiego hh np. paktofonika-rob co chcesz
a tak film 8/10 to oczywiscie ironia z paktofonika, ale jezeli jestes wyjatkową ciotą to tego nie zrozumiesz.BTW. MUZYKA ZA CHOLERE NIE PASUJE. |
Beznadziejne... :P Ale rispekt dla kolesia bo sie w paincie namęczył trochę :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Beznadziejne to zrób lepsze i pokaż nam na forum. Na pewno nie robione w paincie :) |
Podoba mi sie ;) ktos sie nameczyl ;) i ma talent ;)
T3H~ sam jestes nezbadziejny zrob lepszy ;) i na pewno nie w paincie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ladny filmik zrobiony najprawdopodobniej w Macromedia Flash MX, jezeli to ten program to zrobienie takiej animacji zajmuje ok 10 -15 godzin. Moze nie jest to az tak ciezka praca ale i tak idzie sie pociac :D Wielkie Gratz dla autora.
@down Film moze i nie porywa ale i tak to kawal dobrej roboty za co naleza sie gratulacje autorowi. |
Przeciez on ma racje, muzyka napewno nie pasuje. Film nudny (boring)
|
Cytuj:
http://img68.imageshack.us/my.php?image=owep6.png expired znaczy ze te juz nie są wazne. Radek (20:40) http://img68.imageshack.us/my.php?image=owep6.png Radek (20:40) musisz pocwiczyć bo cos slabo idzie twoje prorokowanie;< Radek (20:40) btw to ja etoric z forum; d ahah 8421102 (20:41) prorokowanie? Radek (20:41) no z tymi banami soon blablabla 8421102 (20:41) to nei bylo prorokowanie 8421102 (20:41) tak se napisalem 8421102 (20:41) Radek (20:41) ahaha jak ja mam 1 punkt ;< Radek (20:41) a 10 jest do bana Radek (20:41) wiec yougotfuckinpwned.nl Radek (20:42) bye 8421102 (20:42) ty 8421102 (20:42) to sie do wszystkiego dojebiesz 8421102 (20:42) nara Radek (20:42) bo jestem zajebisty 8421102 (20:42) zajebisty jestes jak ciągniesz kolega 8421102 (20:43) kolegą Radek (20:43) chyba twoi rodzice btw. twoj english polish rz0ndz0m do you wiesz? hah mialem sie klocic z ...Vionia ktory ma problemy i po rozmowie zaczyna o obciąganiu gadac? ahah ahaha idz sie kurwa lecz:D czy ja gdzies powiedzialem ze to lubie ? ahah ciebie chyba na prawde ktos bił:/ |
Cytuj:
I odrazu mi na rodziców jechałeś daj spokój i wyjdź :) No zawstydziłeś sie wrzuciłeś mi na rodziców (ostatnie wyjście dziecka które nie wie co zorbić) i zablokowałeś :) Wiem że "rz0ndz0m" :) Po co sie kłócić wystarczy powiedzieć ze to lubisz :) Zresztą powiedziałeś :) |
LoL xD Ile się gościu musiał napracować..Pewnie na dc poszli :P
|
Może i się napracował... ale filmik okropnie ślamazarny.
|
Tibia ale w innym wydaniu :P
@Vionia Zawsze jak Cię widzę na forum to muszę chwile popatrzeć na tą dupeczke. Poprostu wypas :] |
padziew i jeszcze raz padziew
|
Film dobry ;) koleś musiał się namenczyć żeby go zrobić i gz dla niego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |